赤燭遊戲 Mod + APK 3.1 Kilitli

赤燭遊戲 MOD APK Icon
4.1
Uygulama ismi 赤燭遊戲
Tür Adventure
geliştirici 赤燭遊戲
Boyut 781.78 MB
En son sürüm 3.1
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2023-09-04

赤燭遊戲 açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyun, oyuncuların bir dizi benzersiz görevi deneyimlemesi için mükemmel bir seçimdir

Exorcism öğeleri ve hepsiyle savaşmak için silah bulmanın yolu ulusun dini inançlarından gelir. Savaşa katlanmak için onları rahatsız etmek veya nefesinizi tutmak için pirinç teklifleri sunmanız gerekecek. Oyunu oynayarak, arka plan müziği (bazen melodik, bazen son derece takıntılı) ile Tayvan kültürüne hayran kalma ve hissetme fırsatınız var. Asya müzik aletleri. Korku unsurları ile oyunları seviyorsanız, gözaltı, bir dizi benzersiz görevle kendinizi deneyimlemeniz ve uzaya daldırmanız için mükemmel bir seçimdir. Korku hikayeleri buradan gerçekleşecek ve görevinize başlayacaksınız; Buna ek olarak, son derece korkutucu kötü ruhlarla karşılaşacak ve bu korkutucu sahne hakkında daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca, hayaletler sizi korkutmak ve görevlerinizi gerçekleştirme sürecini daha zor hale getirmek için odalarda sürekli görünecektir. Sadece bir dokunuşla ve ekrana sürükleyerek, garip hayalet güçlerle çevrili anormal bir dünyaya girmek için farklı karakterleri kontrol edeceksiniz. Oyunu oynadıktan sonra, geçmiş, korku ve kafa karıştırıcı sahneler üzerinde düşüneceksiniz. Oyuncular aynı anda tehlikeli canavarlarla buluşacak ve bu kötü ülkedeki son derece karanlık geçmiş hakkında bilgi edinecekler. Sonraki seviyeler Fang Ray'ın hayatı hakkında daha fazla bilgi verecek ve hepsini hatırlamasına yardımcı olacak, bu yüzden görevi tamamlamak için zorlukları fethetmeniz gerekiyor.

赤燭遊戲 MOD APK

Gözaltı, tarihin uzunluğu boyunca bir maceradır

Gözaltındaki hikayeden bahsediyorum. Tüm oyun, tarihin uzunluğu boyunca bir maceradır ve Tayvanlı halkın bu şeye bu kadar inanmasının nedenini deneyimlemedir. Gittiğiniz yere, okulda gizlenen oyalanmış hayaletleri aramanız gerekir. Nefesinizi çok uzun süre tutarsanız, öleceksiniz… Çok fazla hayaletle karıştırılmış bulmaca türleri size çok garip duygular getirecektir. Doodles, karamsar şekiller, kasvetli tonlar, dua ağacı, kağıt fanı, fener, demir çerçeveli pencere gibi ikonik nesneler… hepsi sizi şaşırtacak. Ayrıca, özleyemeyeceğiniz bir şey daha, geçen hayaletlerle karşılaştığınızda nefesinizi tutmaktır ya da onlar tarafından yakalanacaksınız; Bu hayaletlerle birlikte, saldırıya uğramaktan kaçınmak için onlara pirinç sunmanız gerekecek. garip bir yer. Onlarla yüzleşirseniz, sadece savaşa katlanmak zorundasınız çünkü sizi dehşet içinde coşkuyla kucaklayacaklar. Aynı zamanda, sabırlı olan ve oyunun sonuna gitmek isteyenler için bir çıkış açar: perili okuldan kaçın ve gerçek dünyaya dönmek için bu yanıltıcı Tayvan'dan çıkın. Ayrıca, bir dizi çekici görevle yeni bir dünyaya geleceksiniz. Oyunun başında, siz ve en iyi arkadaşınız Wei Chung Ting, her ikisi de son derece kötü hava ile sıkışıp kaldığında sorun yaşıyorsunuz.

赤燭遊戲 MOD APK

Hikayenin tadını çıkarın ve bulmaca ve çözme durumlarını takip edin

O anda, başka bir dünyaya taşınmış gibi görünüyordu. Bu noktaya kadar, burada kaç öğe entegre edildiniz mi? Bu perili okulda bulunan canavarlar, hayaletler ve her şey, eski Tayvanlı efsanelerden ve dinlerden geliyor. Oyunun ikinci yarısı hikayeye odaklanıyor, oyuncunun daha önce karşılaştığı tüm şikayetleri ve kafa karıştırıcı durumları açıklıyor. Ayrıca, kontrol ettiğiniz ana karakter, geçmişte yapılan hataları düzeltme ve diğer destinasyonları fethetme görevine başlayacaktır. BR> Oyunun ilk yarısı Resident Evil'e oldukça benziyor. Ve oyuna girdiğimde, daha da korkunçtu. Korku türünün başlığı her zaman oyuncuları ürpertici sahnelere götürüyor ve bu oyun utangaç değil.Players bu korku oyunu ile tamamen yeni bağlamlara macera olacak; Keşfetmeniz için benzersiz görevler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. Buna ek olarak, en doğru cevapları oluşturmak için nesneler bularak, gizemli ipuçlarını arayarak ve nesneleri eşleştirerek bulmacaları çözebileceksiniz. Perili bir evden kaçmanız, fantezi unsurları olan gerçeküstü hayalet oyunları, kalp-pounding jumperes ile tipik hayalet oyunları. Bir keresinde uyanırken, Chung Ting büyük bir fırtınanın geldiğini duyuran bir hoparlör duydu ve herkes başka bir yere tahliye etmek için acele ediyordu.Gelişin çok basit olduğunu söylemek doğru, ama zor olduğunu söylemek yanlış değil. Hikayenin tadını çıkarın ve bulmaca ve çözme durumlarını takip edin, sadece normal atlama kotu değil, bilinçaltından derinden gelen gerçek korku bulacaksınız. Buna ek olarak, size meydan okumak ve size saldırmanın yollarını bulmak için birbiri ardına yeni tehditler ortaya çıkacaktır, bu yüzden sizi takip eden rakiplere her zaman dikkatli olun. Oyuncular, hayaletlerin daha kolay üstesinden nasıl geleceğini anlamak için ziyaret ettikleri yerlerden topladıkları bilgileri öğrenmeleri gerekecek.

赤燭遊戲 MOD APK

Gözaltı, hikayelerin, inançların birleşmesidir

Macera, yol boyunca birçok hile sorusu ile ortaya çıkıyor. Ve bir kızla karşılaştığında ve aynı zamanda uyuyordu. Oldukça zor. Tabii ki, bir korku oyununun tipik “uzmanlığı” vazgeçilmezdir: seçimlerinize ve soruna bakmanın yollarına bağlı olarak birçok farklı sonunuz olacaktır. Bununla birlikte, her şeyden önce, okuldaki yerler, okuldaki odalar, müdürün ofisi, personel ve son derece korkutucu diğer çeşitli alanlar da dahil olmak üzere keşfetmenizi bekliyor. Oyun size bitmemiş bulmaca parçalarını bulmanız ve tamamlamanız gereken nesneleri verecek. Çözmek için gerçek konsantrasyon ve sabır gerektiren birçok karmaşık ve öngörülemeyen bulmaca vardır.Tekention, bu karmaşık dönemde hikayelerin, inançların ve Tayvan kültürünün bir dizi inanılmaz manevi anlayışının birleşmesidir. Bu oyunda, oyuncular Fang Ray.Besides adıyla tüm hikaye boyunca ana karakteri oynayacaklar, Greenwood Lisesi'nde bir kız öğrenci, ancak ailesi onarılamaz bir arızada olduğunda fırtınalar geldi.
Hemen onu uyandırdı ve ikisi koşmaya devam etti. Ayrıca sürekli hareket etmelisiniz, bu noktadan geçmelisiniz ve ipuçları bulmak için. Görevim, bu ürkütücü okuldan çıkmanın ve hafızamı olabildiğince çabuk kurtarabilmek için yeterince görevi tamamlamaktır ..
Gözaltı, hikayenin ilerlemesine kadar garip bir korku oyunudur. . Siyasi ve askeri kaosdu. Hikaye, sınıfta uyku alışkanlığı olan sıradan bir öğrenci olan Wei Chung Ting adlı ana karakter etrafında dönüyor. Her şey büyülü, yarı gerçek ve yarı gerçek dışı. Çok fazla müzik stili de var: elektronik, lo-fi ve rock. Oyun, gözaltına katılırken size ürpertici sahneler verecek, bu yüzden önümüzdeki tüm tehlikelerle savaşmak için iyi bir ruh halinde hazır olduğunuzdan emin olun.

Bu oyundaki 2D grafikler Tayvan edebiyatından esinlenmiştir

Ancak alıştığınız şeyden tamamen farklı ve daha önce ürkütücü unsurların içine girmeyen bir korku oyunu var. Göreviniz, perili okuldan kaçmak ve oyunda deforme olmuş ülkeden kaçmak için gerekli eşyaları bulmak için her şeyi çözmektir. Ayrıntıların çoğu 1960'larda Tayvan'daki sıkıyönetim döneminde gerçekleşiyor. Aynı zamanda, binlerce inanç, gelenek ve kültürün birlikte tüm insanların ruhunu yakalaması vardı. İster “bitirmek” ya da “fethetmeyin” ya da “fethetmeyin” gibi gözaltına alınma gibi çok sayıda 'acı olan' bırakan az sayıda oyun var. Tayvan edebiyatı, sinema ve 1960-1970 döneminin romanlarından esinlenmiştir.
Bir nedenden dolayı, nehir suyu aniden kanı kırmızıya çevirdi. Sonra korkunuzu açıklarsınız ve buradaki insanların tarihindeki acıları düşünürsünüz. İnanın bana, sadece dinlemek, oyuncunun kafasında her türlü korkunç şekil yaratır. Tayvanlı folklorda kurulan kötü ruhlar, zevk almanız için daha canlı ve korku alanı yaratmaya katkıda bulundu. Buna ek olarak, tüm ruhların dikkat etmeniz gereken farklı yolları vardır.
Korkunç bir saplantıda gözaltı. Gözaltındaki dünya hem hayali hem de gerçek. Pirinç sunmak her zaman mevcut değildir, ancak miktar çok sınırlıdır. Oyun, 60'larda Tayvan'da, herkesin son derece zor bir siyasi krizde olduğu bir dönem.

HappyMod
İndirmek