Dealer's Life 2 Mod + APK 1.26 Sınırsız para

Dealer's Life 2 MOD APK Icon
1.5
Uygulama ismi Dealer's Life 2
Tür Simulation
geliştirici Abyte Entertainment Ltd
Boyut 125.47 MB
En son sürüm 1.26
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-01-17

Dealer's Life 2 açıklaması

Mod Özellikleri:

Bayinin Life 2 komik ve heyecan verici bir iş simülasyon oyunudur

Mobil olarak, birçok iş simülasyon oyunu var.Dealer's Life 2, Abyte Entertainment Ltd tarafından yayınlanan komik ve heyecan verici bir iş simülasyon oyunudur. Önümüzde çok fazla numara var. Ayrıca, zaman içinde çok sayıda yeni içerikle kademeli olarak genişlemeli veya büyümesi ve hatta değerli ürün satın almak için sayısız potansiyel müşteriye ulaşmaları gerekecek. Değerli ürünler edindikten sonra, oyuncuların göz alıcı yerlerde göstermesi ve yavaş yavaş gelir elde etmeleri gerekir. Bayinin Yaşamının Döngüsü 2. Ekran da çok önemlidir ve en inanılmaz değere sahip olan her şey, en çok dikkat çeken veya deponun köşesinde atılan yerlerde sergilenmelidir. Kasabadaki en zengin Piyon İmparatorluğu. İlk, stratejik olmalısınız. Tabii ki, “kolaylaştırmayı” seçebilirsiniz, ancak sonuçları sürdürülebilir değildir. İş iyi olduğunda, sizden birçok yönden yararlanmak isteyen birçok insan olacak: size sahte eşyalar satabilir, size bilinmeyen ucuz çalıntı bir ürün satabilir veya hatta sizi bir teklifle bağlayabilirler. Yemle dolu… 1 numaralı akıllı durumsal farkındalık ve sadakat, uzun vadede gelişmenize yardımcı olacaktır. kasıtlı.

Dealer's Life 2 MOD APK

Bu oyundaki görevler ve durumlar sürekli değişiyor

Bir piyon dükkanınız olmasına rağmen, dava bir kazan-kazan. Oyuna hakim olmak için uzun süredir devam eden iş ilkelerinize güvenmeniz gerekir. Çalışanların farklı özel işlevleri olmalıdır: Değerleme uzmanı, iyileşme, dosyalama, sekreter… kimin işe alacağına, aylık maaşlarına ve işyerlerine karar vereceksiniz… ancak adım adım yapmaya dikkat edin, çünkü mağazanın ölçeği büyük değilse Büyük işletme maliyetleri taşımanız gerektiğinde, işletme gelişmeyecektir. Komik çizgiler, zor cutscenes ve bazı eğlenceli mini oyun aktiviteleri sizi bekliyor. Bazı zorlukları veya özel görevleri tamamlarlarsa, birçok etkileyici öğe rehin atışlarının atmosferini ve ortamını değiştirmeye yardımcı olacaktır. , ya da yeni bir şey denemek istiyorsunuz, bayinin hayatını oynamayı düşünebilirsiniz. Görevler ve durumlar sürekli değişiyor, müşteriler de farklı, öğeler ve değerler de farklı. müşterilerle. Örneğin, sahte eşyalardan kaçınmanıza yardımcı olacak sahte bir dedektörünüz olacak. Bayinin Yaşamındaki Katılmaz Müşteriler de çeşitli eşyaları ticaret yaparken oyuncunun teklif verme yeteneğini geliştirmek için mükemmel bir fırsattır.

Dealer's Life 2 MOD APK

Bayinin hayatı 2 başlangıçta oldukça zor bir durum ortaya koyuyor

Başlangıçta, bayinin hayatı 2 oldukça zor bir durum ortaya koyuyor. Ve mağaza nakit akışı ve hizmet çeşitliliği açısından dükkan büyüdükçe, daha fazla insan kiralamayı düşünmenin zamanı geldi. Gerekli arka plana sahip olduktan sonra, oyuncular müşterilerle uğraşmalıdır. Bir kariyer oluşturma sürecini satmak veya başlatmak için ilk eşyaları alın. Bir mağazayı yükseltmek veya dekore etmek de yardımcı olur ve insanların gelirini veya değerinin çok fazla enerji tüketmeden yeni zirvelere ulaşmasına yardımcı olacaktır. Birçok rastgele vaka ortaya çıkacak olsa da, müşteriler oyuncuların benzersiz pazarlık becerilerine sahip olmaları için sonsuz bir ilham kaynağıdır ve ticaret yaparken birkaç yer bulabilir.
Hemen kasabada küçük bir piyon dükkanına sahip olacaksınız. Sadece oynarken yavaşça keşfedebileceğiniz yoğun gerekli beceriler. Her misafirin arkasında farklı hesaplamalar vardır ve her durumun arkasında her zaman olağandışı işaretler vardır. Fiyat, bahisler vb. Müzakereleri vardır. Bu oyunu oynarken çok rahatlayacağınızdan eminim. Oyuncular çalışma rehin atışlarından sıkılırsa, nadir eşyalar bulmak veya hazineler satmak için birçok açık artırmaya katılabilirler.

Dealer's Life 2 MOD APK

Mizah bu 2D oyunun her yerinden geliyor

Genel olarak, hepsi deneyime layık özel bir simülasyon oyunu yapar. Sizin için sadece iki yol var: birincisi iyi yapmak ve gelecekte genişlemekte özgür olmak; İkincisi, çok kötü yapmak ve oyun üzerine oyun yapmaktır. Bayinin hayatını oynarken herhangi bir oyuncunun akılda tutması gereken iki temel kural 2: Kural #1'e bağlı kalmak sizi beladan uzak tutacaktır. Müşteriye/müzakere edilecek öğeye/konuşma biçimlerine bağlı olarak, birçok başarılı satış ve borsayı almak için uygun yanıtlar alacaksınız. Muhtemelen oyuncuların hazineler bulabileceği, ancak satıcı gerçek değeri bilmiyor, bu nedenle müzakere becerileri veya pazarlık yapmak, öğeyi en iyi fiyata satın almak için büyük bir avantaj olacak ..
Mizah bu 2D'nin her yerinden geliyor Oyun: Kısa ve bazen Curt çizgileri, birbiri ardına görünen karakterlerin garip görünümü, başa çıkmanıza ihtiyaç duyan durumlar.Bu noktada, bu oyunun da oldukça stresli olduğunu anlayabilirsiniz. Her satış, değişim veya rehin temiz ve pürüzsüz değildir. Her içerik derinliğe sahiptir ve her önemli değişim veya işlemde görünümünü veya kullanımını değiştirmek için sürekli olarak yükseltilebilir. Oyuncular dükkan için daha fazla şey inşa edebilir, böylece müşterilerle müzakere ederken zengin ödüller veya yüksek değer elde etme şanslarını artırabilirler. Fiyatları müzakere etmek her zaman gereklidir, çünkü mümkün olan en düşük fiyata satın almak ve mümkün olan en yüksek fiyata satmak her öğeyi değerli kılar. Oyunculara kariyerlerinin en küçük adımlarından başarılı bir iş kurma deneyimini vermek için mükemmel olan simülasyon oyunu. Yükseltme ve yenileme süreci de birçok aşamadan geçer, ancak belirli alanlara ulaştığında oyuncular dükkanın gizli potansiyelinin kilidini açabilir. Açık artırma sistemi de derinliğe sahiptir ve genellikle insanların büyük miktarda para için gereksiz eşyaları satabilecekleri en komik oyun alanıdır. Tabii ki, açık artırmalar genellikle dünya çapında gerçekleşir ve birçok yerde oyuncuların müzayede becerilerini araştırmaları veya göstermeleri için her zaman sürprizleri vardır.

Bayinin Yaşamı 2 en komik simülasyon oyunlarından biridir

Oyun sırasında, bir piyon dükkanı sahibi olarak, müzakere becerilerine, psikolojik algılama yeteneğine, finansal yönetim becerilerine, çalışanların doğru kullanımına ve fırsatları ele geçirmek için keskin bir iş zihnine ihtiyacınız olacaktır. Oyuncular başkalarını müzakere etme veya aldatma yeteneklerine meydan okumak zorundadır, böylece sayısız farklı eşya satarken daha fazla kar elde etmek veya avantaja sahip olmak zorundadır. Belirli öğelerin değerine bağlı olarak, oyuncular mağazadaki konumlar arasında hareket etmek ve yavaş yavaş daha fazla ilgi veya potansiyel müşterileri satın almak zorunda kalacaklar. Her birinin benzersiz kişilikleri veya değerleri vardır ve bazı eşyalar bile oyuncunun polisi tespit etmesi ve rapor etmesi için sahte veya sahte olabilir. Ayrıca, açık artırmalar da potansiyel bir eğlence kaynağıdır ve insanlar birden fazla ürün ticareti yaparken en iyi sonuçları elde etmek için birçok faktörü kullanabilirler. Şimdi bu oyunun oynadığınız yönetim/sahiplikten nasıl farklı olduğunu, bu iş modelinde zorlukların ne olduğunu ve hedeflerin ne olacağını öğrenmenin zamanı geldi. Yani, oyuncunun tek bir yolu vardır: her iş stratejisini dikkatli bir şekilde hesaplamak için, seçilen yönle zengin olmak için tüm hileleri bile kullanın. İşleri kolaylaştırmak için, yukarıdaki yumuşak becerilere ek olarak, , eğer doğru yerde sömürülürse, size önemli ölçüde yardımcı olacaktır. Oyuncuların bayinin hayatına 2 geldiğinde yapması gereken ilk şey, gelecekteki mağaza genişlemesi için gerekli temelleri inşa etmektir.Dealer'ın hayatı 2, en komik simülasyon oyunlarından biridir ve Oyuncuların benzersiz becerileriyle bir iş imparatorluğunu genişletme hissini deneyimlemeleri için en yüksek potansiyel.

HappyMod
İndirmek