Crashlands Mod + APK 100.0.119 Sınırsız para

Crashlands MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Crashlands
Tür Adventure
geliştirici Butterscotch Shenanigans
Boyut 96.9 MB
En son sürüm 100.0.119
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-09-21

Crashlands açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncu tehlikeli bir gezegende garip canavarlarla savaşmalı ve yok olmalı

Hayatta kalmak için yapmanız gereken tek yol, bilinmeyen bir gezegen olan Woanope'de yeni hayatınıza uyum sağlamaktır. Patronun mekaniğini anlamak, kolayca üstesinden gelebilir ve yenebilirsiniz. Uzaylı yaratıkların doğası ile titizlikle şekillendirilmiş ve yerleşikler. Bu robot adam size hayatta kalma ve kayıp mallarınızı bulma yolları verecektir. Ne kadar derin öğrenirseniz, o kadar “bağımlı” olacaksınız. Crashlands'ın garip planı bir dereceye kadar cazibesini gösteriyor. Tehlikeli bir gezegende, beklenmedik bir şekilde görünen garip canavarlarla savaşmalı ve yok etmelisiniz. Sizi daha az yalnız kılmak ve dövüş yeteneğinizi artırmanıza yardımcı olmak için çok sayıda evcil hayvan toplayın. Ayrıca, yeni yaratıkları keşfetmek için yumurtaları arayabilir ve kuluçkalayabilirsiniz. Yakalamak için, saldırılarının her birinde öğrenmeniz gerekir. Güçlü dövüş yetenekleri ve özel güçleri ile evcil hayvanlar yenilmezdir. Evcil hayvan sizi savaşlarda destekler, serbest bırakırsınız ve rakibi ölümüne yener.

Crashlands MOD APK

Bu oyun, gezegende kaybolduğunda oyunculara çok fazla kahkaha verecek

Uzayda teslimat sırasında oldu, Hewgodooko adlı yabancı bir tehdit tarafından durduruldu. Buna ek olarak, aldığınız şeyleri nasıl silah haline getireceğinizi öğrenmelisiniz. Bu nedenle, rakibin gücünü buna göre nasıl kullanacağını düşünüyorsunuz .. Ama elinizdeki her şeyi bildiğinizde, kazanan sizsiniz. Sayısız zor görevler ve keşfedilecek yeni şeylerle uzayda yaşamı deneyimlemek. Bağımlılık yapan oyun ve birçok yeni görevle, Crashlands gezegende kaybolduğunda size çok fazla kahkaha verecektir. Bir hayvanın kendi güçlü yönleri ve birçok farklı benzersiz saldırı öğrendiğiniz farklı saldırı aralıkları olacaktır. Çoğu zaman crashlands, size nesneler yaratmanıza ve belirli yerlere yerleştirmenize meydan okuyan küçük görevler verecektir. Son derece eğlenceli görüntüler ve tepeden panoramik manzaralı komik karakterler oluşturun.

Crashlands MOD APK

Bu oyunda jestler ve karakterin öfke veya minnettarlık duyguları da çok canlı

Öğelerin miktarı sınırsız olduğundan, bunları gerektiği gibi kullanmak için iyi yönetime ihtiyaç vardır. Buna ek olarak, jestler ve karakterin öfke veya minnettarlık duyguları da çok canlıdır. Bu özellikler Crashlands'ın geniş dünyasının sadece küçük bir parçasıdır. Buna ek olarak, Crashlands ayrıca Gamepad'e bağlanarak kendi yolunuzu oynamanıza izin verir.

Crashlands MOD APK

Oyuncuları hayatta kalmak için hayatta kalma becerilerine zorlayan tehlikeli bir gezegende maceralar

Bu, savaşları daha yoğun ve otantik hale getirir. Sizi Crashlands'ta hayatta kalmak için hayatta kalma becerilerine sahip olmaya zorlayan tehlikeli bir gezegendeki tacizler, deneyime aşık olmanızı sağlayacaktır. Galaksiler arasında hareket etmek için bir kamyon sürmekle görevlendirildiniz, ancak aniden bir gün, bir refakatçi, robot meyve suyu kutusu ile Woanope adlı bir gezegende mahsur kalıyorsunuz. Her evcil hayvanın savunma veya saldırı gibi kendi özellikleri vardır ve dövüş yeteneğini yükseltmeniz gerekir.

HappyMod
İndirmek