Cooking Mama: Let's cook! Mod + APK 1.105.0 Sınırsız para

Cooking Mama: Let's cook! MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Cooking Mama: Let's cook!
Tür Educational
geliştirici Office Create Corp
Boyut 81.23 MB
En son sürüm 1.105.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-26

Cooking Mama: Let's cook! açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncular, oyunda sadece birkaç basit adımla lezzetli bir yemek pişirebilir

Sınırsız Money Oyun eğlenceli ses, neşeli renkler, canlı görüntüler, çok gerçekçi öğrenme ve oyun efektleri var. Parçaları bir araya getirmek için zeka kullanan bir oyun modu da var. Oyuncular, Pişirme Mama Mod'un sağladığı birkaç basit adımla lezzetli bir yemek pişirdiler. Harika lezzetler, açlığınızı hayata geçirmek için birbiri ardına piyasaya sürülüyor. Bir hata yaptığınızda, pişirme süreci herhangi bir engel olmadan yapılana kadar devam eder. Pişirme Anne: Mod pişirelim. Kendiniz yaratarak pişirmeniz için daha fazla malzeme alabilirsiniz. Burada, restoranınızdaki herkes için yemek pişirmeniz gerekecek. Oyun ayrıca haftalık sıralamalar ve yarışmalar sunuyor, böylece oyuncular nerede olduklarını ve daha fazla denemeleri gerektiğini biliyorlar.
Tabii ki, gerçek hayatta yemek pişirmek gibi, doğrudan en küçük adımları yapmalısınız. son derece eğitici bir oyundur. Ve bu, çocukların genç yaşları öğrenmesi ve oynaması için aileye getirmeye değer bir oyun. Her zaman, her yerde çok uygun bir yerde yemek yapmayı öğrenirken oyunu oynamanıza yardımcı olacaktır. Bu oyunlar yemek pişirme ile ilgili olmasa da, rütbenizi iyileştirmek için puanınızı artırmada önemli bir rol oynarlar.

Cooking Mama: Let's cook! MOD APK

Bu oyun, oyuncuların sadece birkaç nazik dokunuşla lezzetli yemekler pişirmesine izin verecek

Bu oyunlardaki motivasyonun genellikle kazanmak, puan biriktirmek ve yükseltmekten, karakterlerin kilidini açmak veya sahnelerin oynamaktan geldiği diğer macera ve rol yapma oyunlarından farklıdır. Diğer oyuncuları, Cooking Mama topluluğunun skor tablolarına kaydetmeleri için meydan okuyacaksınız. Yemek pişirmede yetenekli bir şefden daha fazlasısınız: Let's Cook. Restoranınızı daha büyük yükseltebilmek için değerli hediyeler alın. İnanılmaz yeni yemekler oluşturmak için iki tarifi birleştirmelisiniz.
Lezzetli yiyecekler bize çalışma enerjisi veriyor. Çok fazla yemek pişirme deneyimi olan bir oyuncu olun ve rakiplerinizi kendi becerilerinizle yenin. Oyuncular da menülerini zenginleştirmek için yeni yemekler oluşturabilirler.Kavallar ne kadar kötü olmasa da, endişelenmenize gerek yoktur çünkü Mama Mod yemek pişirme, sadece birkaç nazik dokunuşlarla lezzetli yemekler pişirmenize yardımcı olacaktır. Bu sayede, daha fazla iş yaşarsınız ve yararlı beceriler uygularsınız.
Bu aynı zamanda aşçının sevinç ve mutluluk hissi, değil mi? Her yaştan (3 yaşından büyük). Çok yararlı, değil mi? Bu oyunla birlikte, hem çocuklarınıza bağlanmak hem de öğretmek için oynarken birlikte oynayabilir, yorum yapabilir ve coşkuyla tartışabilirsiniz. Birçok farklı sahne, meyve hasadı, çiftlik bakımı, balıkçılık, eğlenceli restoranlar, eğlenceli pazarlar ve meyve ve hayvanlarla dolu bahçeler gibi eğlenceli yan aktivitelerle birlikte gelir… hepsi rahat ve mutlu bir aile resmi yaratır ve mutfak her zaman lezzetli ile yanar Gıda. Buna ek olarak, oyuncular kendi yaşamlarına karar verebilir veya Dream Town Story, Lifesim 2'de bir şeyler inşa edebilirsiniz. İyi bir ev hanımına dönüştürüleceksiniz.
Performansınız ekranın üzerindeki zaman çubuğuna kaydedilecektir. Her hafta birçok farklı konuya sahip bir yarışma modu da var. Yüksek beceri ve beceriye sahip bir sanattır. Kendi pişirme tekniklerinizi ve yetenekli ellerinizi uygulamanızı isteyin. Daha zengin bir deniz ürünleri kaynağı için daha fazla balık yakalayın. Pişirme anne indirin: hadi pişirelim.

Cooking Mama: Let's cook! MOD APK

Yemekler, yetenekli ellerinizin ve üstün pişirme becerilerinizin altında zengin ve çeşitlidir

Mama ve Papa'nın küçük bir kızı olacaksın. Ayrıca Papa, kızından lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak için hevesle bekliyor. Malzemeler ve yemekler güzel şekilli ve çok çekici. 3 yıldızlı yemekler gerçekten lezzetli ve lezzetli olacak. Oyun size çok benzersiz ve yeni bir yemek deneyimi sunuyor. Oyuncular tarlalarda sebze yetiştirmekten veya çiftlikte hayvan yetiştirmekten birçok şeyi hasat edebilir ve balık için havuza gidebilirler. Bu oyunlar konulara bir oyun aracılığıyla bir sorun hakkında bilgi vermek için tasarlanmıştır. Başarılı bir şekilde pişirdiğinizde, oyundan yıldız alacaksınız. Yemekler, yetenekli ellerinizin ve üstün pişirme becerilerinizin altında zengin ve çeşitlidir. Çocuklar için, bu oyun onların içinde yemek pişirme heyecanını getiriyor.

Cooking Mama: Let's cook! MOD APK

Mama, yemek pişirme oyunlarından biridir.

Yemek pişirme bir sanattır ve Cook bir sanatçıdır. İlk, Pişirme Mama Mod, sadece lezzetli bir yemek düzenlemek ve sunmakla kalmayıp, pişirmenin her detayını gerçekçi bir şekilde simüle edebilen nadir yemek oyunlarından biridir. Böyle renkli ve değiştirilebilir bir oyun, herhangi bir oyuncu için bir ilham kaynağı olacak, değil mi? Mama, oyundaki tüm görüntüler ve hareketler için gerçekçilik yaratmak için 3D tasarım kullanıyor. Annemi pişirmeye alışmak biraz zaman alıyor: hadi yemek yapalım. Kuralları tamamladığınızda, bir ödül alacaksınız.
Bu oyunda sadece mutfağın etrafında asılı kalmazsınız. Bulaşıkları basit adımlarla pişireceksiniz. Ayrıca kendi restoranınızı da yönetiyorsunuz. Oyuncular nihai pişirme yeteneklerini göstermeye, sürekli yeni yemekler öğrenmeye ve yemek ustaları olmaya çalışmalıdır. Sadece bu değil, aynı zamanda mükemmel bir pişirme alanı oluşturmak için mutfaktaki eşyaları sevmenize ve düzenlemenize izin verilir.

Oyun, seviyelerle dolu 30'dan fazla farklı mini oyun sunuyor

Oynaması kolay, 4 yaşındaki çocuğum şimdi bu oyunun gerçek bir meraklısı. Bunlar çok eğlenceli ve son derece eğlenceli bir şekilde hafif beyin egzersizi için oynaması kolay güzel oyunlar: Yapboz bulmacaları, sayıları doldurun, kayıp nesneleri bul… onları geçecek, madeni para kazanacaksınız. Bu tür yemekleri pişirmek için lütfen oyunun talimatlarını takip edin. Her seferinde farklı kültür stillerine sahip yemekler olacak. Mama Mod Yemek Moduna giren, oyuncular en hızlı şekilde yetenekli yemek ustaları olmak için atanan görevleri başarıyla tamamlamalıdır.
Oyunda, varsayılan olarak, daha fazlası var. 30'dan fazla tarif ve düzenli olarak sürekli olarak güncellenirler.Final olarak, oyunu beğeninize göre de özelleştirebilirsiniz: oyun arayüzünden karakterin kıyafetine (kıyafetler, saç rengi, aksesuarlar…). Lezzetli yemekler kendi ellerinizle pişirilecek ve tatlandırılmasına izin verilecektir. Daha büyük ve daha ferah olmak için restoranınızı yükseltebilirsiniz. Kimin pişirme becerilerinin daha yüksek ve kazanacağını görmek için birbirlerine karşı rekabet edin. Çocuk veya yetişkin olsanız da, yemek pişirmeye katılabilirsiniz. Dekorasyonun her aşaması ve yemek pişirme, yıldızlar için puanlanır ve sayılır), o zaman tüm aile bundan zevk alacaktır. Yirmili yaşlarının başlarında, bir havuç kesmek için bıçağı nasıl tutacağını bile bilmeyen ve bir tava ile bir tava ile bir farkı bile söyleyemeyen çok az sayıda gencin bulunduğu çok sayıda yemek şovu izledim. tencere. Pişirme anne indirin: hadi pişirelim. Tam aşamaları tamamlamak için kaydırma, musluklar ve sallayın. Giderek daha mükemmel yemek pişirme becerileri ile oyuncular, giderek daha mükemmel pişirme becerileri ile kendilerinden bir restoran oluşturabilirler. Müşteriler için pişirme saatleri de mini oyunlarla eğlenir.
Bugün , Rolleri biraz değiştirelim, kızı uzun süredir yetenekli bir şef annesinin rehberliğinde yemek pişirecek. Sıralama sistemi aracılığıyla diğer oyuncularla rekabet etme fırsatınız olacak. Bu temiz, taze malzemeler sayesinde, yemeklerinize lezzet ve lezzet ekledi. Pişirme Mama, kolaydan karmaşıktan karmaşıktan 30'dan fazla farklı mini oyun sunar. Oyuncular ayrıca Mama'nın ilginç animasyonlu videolarıyla da rahatlayabilir.

Oyun oyuncular için gerçek pişirme videoları sağlayacak

Puanlarınızı ve yıldızlarınızı yeni malzemeler (mutlu yiyecekler) satın almak veya oyunun dükkan bölümünden yeni tarifler (tarif) satın alabilirsiniz. Ne kadar çok malzemeler ve tarifler, pişirme süreci o kadar heyecan verici hale gelir. Mutfakta gerekli bilgi. Mama'nın gülümseyen kalp şeklindeki gözleri ve işlendikten sonra parlayan malzemeler gibi diğer etkileyici görsel efektler eşlik ediyor… Oh, ve gerçekten havalı bir şey daha. İnsanlar her zaman yiyeceksiz yaşayamadık. Sevgili müşterilerinize hizmet etmek için lezzetli yemekler pişirmenin tadını çıkarın.
Papa, küçük kızına iyi puan ve ödül verecektir. Yardım edilemez çünkü herkesin bir seçeneği vardır ve her ailenin çocuklarını yetiştirme yolu vardır. Korkarım ki hepsini keşfetmek için zamanım yok. Fethetmenizi bekleyen 30'dan fazla tarifle. Pişirme Mama ayrıca oyuncular için gerçek pişirme videoları sağlar, bu yüzden sunduğu yemekleri bilir ve daha iyi anlarsınız.
Sözde lezzetli bir yemek pişirmek kolay değildir. Lezzetli yemekleri kendiniz yaşamak için. Yemek pişirmeye gelin: hadi yemek yapalım. derhal. Rahat bir şekilde oynamanız için başka ilginç oyun modları olacak. Buna ek olarak, oyun ayrıca birçok farklı destek dili sağlar, bu da dünyadaki insanların indirmesini ve kullanmasını kolaylaştırır.

Bu yemekler yemek yiyenlerinizi tatmin edecek ve her zaman restoranınıza sadık kalacak

Yemek pişirirken, puan, yıldız sayısı ve ödüller de oldukça çekici motivasyonlardır, ancak sonuçta, en büyük sevinç yemek pişirme manipülasyonlarından ve her aşamadaki titizlikten gelir. Aynı amaç için de oluşturuldu. İnsanları hemen büyüleyecek harika yemekler yaratmak için keselim, güveç ve pişirelim. Restoranınızı ünlü yapma şansınız olacak. Denemeniz ve keşfetmeniz için birçok ilginç şey var. Küresel sıralamalara da katılabilirsiniz.
Basit ama lezzetli pişirme tekniklerini öğreneceksiniz. Bu yemekler yemek yiyenlerinizi tatmin edecek ve her zaman restoranınıza sadık hale getirecektir. Herkese hitap eden ve herkesi aç bırakan lezzetli yemekler pişirin. Oynarken sıkıcı olmamak için oyun, hem oynamaya hem de bulaşıklar yaratabilmeniz için komik ve komik mini oyunlar yaratır. Oyun, ihtiyaç durumlarında sizi her zaman destekler.

HappyMod
İndirmek