Cooking Fever: Restaurant Game Mod + APK 20.1.0 Sınırsız para

Cooking Fever: Restaurant Game MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Cooking Fever: Restaurant Game
Tür Arcade
geliştirici Nordcurrent
Boyut 183.13 MB
En son sürüm 20.1.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-20

Cooking Fever: Restaurant Game açıklaması

Mod Özellikleri:

İhtiyaçlarınızı şu anda sunmak için en taze malzemeleri kullanın

Buna ek olarak, mutfağınızda çok fazla araç olacak. Milyonlarca indirme var ve oyunculara rahatlatıcı anlar veriyor. Özel her şey dursun ya da olmasın, pişirme ateşi mod no. Müşterilerinize ne kadar iyi hizmet verirseniz, o kadar çok restorana sahip olabilirsiniz. Ancak daha fazlasına ihtiyacınız varsa, her zaman daha önce tamamlanan seviyelerinizi tekrarlayabilirsiniz.
Lezzetli yemekler pişirdikten sonra, ziyaretçileri çekmek için mağazayı dekore etmek önemlidir. Yakında kendi yerinizi çalıştırmanın, haşlanmış bir yumurta pişirmek kadar kolay olmadığını fark edebilirsiniz. Tek sınır, konuklar için daha çeşitli yiyecekler pişirme tutkunuzdur. Bahiniz kazandığında, mücevher kazanabilirsiniz. Fırtınalarını önlemek için yapabileceğiniz şey, yiyecek hazır olana kadar önceki müşterinin parasını tezgahın üzerine koymaktır. Ekstra paralar - madeni paralar bu oyundaki mücevherlerden daha yaygındır. Ek olarak, mutfakta yemek pişirme sesi gibi çeşitli ses efektleri, oyuncuya özgünlük ve ilgi hissi getirin. Ayrıca, bu oyun sadece kısıtlı kadın değildir, ancak erkekler de bu oyunu oynayabilir, çünkü bu oyunun çok farklı boyutları vardır. Güzel saksılar, vintage sandalyeler ekleyerek daha fazla müşteri çekebilirsiniz. Bu yüzden hevesli aşçılar için bu yararlı ipuçlarını topladık: Taşlar Top - Taşlar bu oyunda nihai para birimidir.
Bu sadece normal bir yemek oyunu değil, sizin için çok fazla şey var. Şu anda ihtiyaçlarınızı karşılamak için en taze malzemeleri kullanın. Ayrıca müşterileri çekmek için mağaza dekorasyonları, menü, mobilya ve fikstürler hakkında da düşünmeniz gerekir. Yemek pişirme hayranı olmasanız bile, tüm bu şeyi merak edeceğinize söz veriyoruz.1400 Seviyeler - Evet, bunu doğru okudunuz. Endişelenme, bu denememeniz gerektiği anlamına gelmez.

Cooking Fever: Restaurant Game MOD APK

Bu oyunun grafiklerine, 3D grafiklerle göz alıcı yemekler yaratmaya özenle bakılıyor

Mağazayı masalar ve sandalyeler, zeminler gibi kendi yolunuzda dekore edin, böylece müşteriler restoranınızı sevecek ve arkadaşlarıyla sık sık ziyaret edecekler. Ziyaretçiler daha kalabalık geldiğinde, yemek için daha fazla talep anlamına gelir. Keşfetmenizi ve fethetmenizi bekleyen yüzlerce özel özellik var. Büyük olasılıkla tüm seviyeleri tamamlamaya bağımlı olacaksınız. Daha da iyisi, 7. günde olduğu gibi art arda oturum açın, günde 2 mücevher alabilirsiniz. onlar en memnun olurlar. O zaman, en hızlı kapasiteyi elde etmek için mutfak ve mutfak aletlerinizi yükseltmelisiniz. Pişirme ateşi modunun grafikleri, 3D grafiklerle göz alıcı yemekler oluşturma ile dikkatlice bakılıyor. Böylece, bu görünüşte basit oyunun “ısısını” görüyoruz. Buna ek olarak, müşterilerin iyi bir izlenim bırakması için çekici hediyeler de hazırlayabilirsiniz ve sahibinin coşkusu ile buraya tekrar gelecektir. Bu oyunda, salata bar, fırın, İtalyan restoranı ve daha fazlası gibi restoranlarınız olarak birçok tema yeri seçebilirsiniz. Her seviyenin farklı ziyaretçileri ve bekleme süreleri olacaktır. Farklı mutfakları keşfedin ve eğlenin. Müşterilerinizi şaşırtacak ve daha fazlası için geri gelmeye devam edecek yemekler pişirin. Bu oyun fethetmeniz için 1.400 seviye sunuyor. Tabii ki, herkes bir restoranı pişirme ve yönetme yeteneğiyle doğmaz.

Cooking Fever: Restaurant Game MOD APK

Bu oyunu oynamak size birçok yeni deneyim getirecek

Ayrıca, tereyağı kurabiyeleri gibi konuk hediyeler oluşturun, böylece misafirleriniz daha unutulmaz deneyimlere sahip olacaklar. Seyahat ettiğiniz o yerin özelliğini yapmanız gerekiyor. Ancak, cesaretini kırmayın, çünkü bu bir sonraki başarılı adımlarınızın temelidir. Ancak, restoranın cazibe sadece lezzetli yemeklerde değil, aynı zamanda dekorasyonda da. Bu sadece harika görünümlü yerlerle elde edilebilir. Değilse, ayrılacaklar ve yaptığınız yiyecekler atılacak. Gerçek hayat gibi geliyor. Ama bir müşteri akınına hazır olun çünkü yoğun saatlerle uğraşmak için bir kabus. Bir öğeyi 3 kez yükseltebilirsiniz.
Pişirme ateşi modunu oynamak size birçok yeni deneyim getirecektir. Hepsi 87 MB bellekle kapsüllenmiş, çok büyük değil. Bu arada yemek pişirme becerilerinizi android için pişirme ateşi mod APK'da uygulayabilirsiniz. Kendi restoranınızı yönetmeye çalışırken yemek pişirme ve yönetim becerileriniz nihai teste tabi tutulacaktır. Ayrıca fast food veya Asya restoranı gibi restoran konumunuzu seçme yeteneğine sahip olacaksınız.
Yaratıcı olmanız için çeşitli farklı malzemelere sahip birçok yeni ve ilginç yemekler var. Yemek pişirme sevgiliyseniz veya “yeme” ruhunuz varsa, bu kaçıramayacağınız bir oyundur. Bu oyunda yapmanız gereken tek şey müşterilerinizi olabildiğince mutlu etmektir. Restoranınız çok ünlü olduğundan, dünyanın dört bir yanına seyahat edebilir ve benzersiz mutfaklarıyla farklı insanlara hizmet edebilirsiniz. Yemek, birçok insan için bir hobi gibi görünüyor. Endişeli olduklarında onları sakinleştiriyor gibi görünüyor.

Cooking Fever: Restaurant Game MOD APK

Oyunda ünlü bir şehirde bir restoran inşa etmek için

Yeni yemekler yapmak zor değil; Öngörülen yemeği yapmak için sadece bir şeylerden yararlanmanız gerekir. Başlangıçta sadece hayal gücünüzde ortaya çıkan bir dizi yemek artık bir gerçek olabilir. Nihayetinde sağlığınızı ve ruhunuzu geri kazanmanıza yardımcı olacak kendi keklerinizi, tatlı kurabiyelerinizi yaratabilirsiniz. Oyunda ilerlemek için görevler ve seviyeler kazanın. Bunları bir çeşit şey satın almak için kullanabilirsiniz, ancak gelmek için nadirdir.
Top şef olmanın yanı sıra, aynı zamanda akıllı bir restoran yöneticisisiniz. Böylece restoran zinciriniz büyüyecek ve büyüyecek. Müşterileriniz sahip olduğunuz tek şeydir ve onları ne kadar mutlu olursanız, bazı sürpriz hediyelerle geçineceksiniz. Böylece, para kazanın ve mutfağınızı yükseltin.Aysis, tostterler, kahve makineleri, patlamış mısır makineleri ve daha fazlası gibi her mutfak aracıyla karşılaşacağınız için pişirme araçları bilginizi fırçalamanız gerekir. Kısa bir süre içinde ne kadar çok müşteri sunabilirseniz, daha fazla para kazanır ve art arda - xp.
Şefinizin pişirme becerilerini de geliştirebilirsiniz, ancak bu konuda çok paraya ihtiyacınız var. Fever Modu, oyunculara, sevgili müşterilerinize mide rahatsızlıkları ile hastaneye gönderilmemenizi sağlamak için oyunculara birkaç test aşamasından geçen en iyi malzemeleri getirir. Bu nedenle, mümkün olan en temiz çiftliklerden gelen malzemeleri seçin. Ünlü bir şehirde bir restoran inşa etme hakkına sahipsiniz. Kim bilir, oyun oynadıktan sonra yemek pişirmeye bile ilham verebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için ödül almak için günlük oyuna giriş yapın.

Oyun size kendi dükkanınızı açma özgürlüğü veriyor

Hala o rüya var mı? Henüz o rüyadan vazgeçme. Sürekli büyüyen taleplerle devam etmek için oyununuzu yükseltmek size kalmış. Ayrıca, konuklara restoranınızı iyi deneyimlerle ilişkilendirmek için tereyağı kurabiyeleri gibi hediyeler verebilirsiniz. 7 xp seviyesine ulaştığınızda kumarhanede de bahse girebilirsiniz. Bir şef ve bir sahibinin yolculuğunu alışveriş yapın ve deneyimleyin. Dünyanın dört bir yanından birçok farklı renkle mutfak konusunda tutkuluysanız, bu oyunu görmezden gelmeniz için bir neden yoktur. Sadece bu değil, daha fazla para toplamak için daha önce tamamlanmış seviyeleri kesinlikle tekrarlayabilirsiniz. Her bir restoranın nasıl yönetildiğini öğreneceksiniz.

Oyuncular 350 malzemeden 1300'den fazla yemeğe erişebilir

Mezelerden tatlılara çekici yemekler, müşterilerinizi karşılamanız için çekici bir şekilde sunulmaktadır.Burda durma, pişirme ateşi modu da oyuncuya birçok bağlam zorluğu, ağlama, gülümseme, zeka ve işlemek için çeviksiniz. Ne kadar verimli ve yetenekli olursanız, bu oyundaki her türlü şeyin kilidini açmak için daha fazla deneyim kazanabilirsiniz. Müşteriler her zaman haklıdır - bu sektörde müşteriler kraldır. Müşterileriniz farklı yemekler talep edecek ve onlara hizmet etmenin yanı sıra şefiniz de var ve reçete edilen yemekleri yapmanız gerekiyor. Ama bazıları için çocukluk hayaliydi-5 yıldızlı bir restoranın şefi olmak. Müşteriler için yemek pişirirken ve çırpmak için heyecan verici yeni yemekler yaşarken mutfak becerileriniz gerçekten test edilecektir. Tabii ki, daha fazla müşteri sabrı kaybedeceğinden ve karmaşık siparişlere ihtiyaç duyacağından her seviye zorlaşacaktır. Pişirme ateşi modunda, 350 malzemeden 1300'den fazla yemeğe erişiminiz var. kendin. Hindistan, Çin'den Batı ülkelerine yemek pişirmek için birçok farklı mutfak rengi arasından seçim yapabilirsiniz. Müşterilerinizi yemeğinizin lezzetli olduğu kelimesini yaymaya nasıl ikna edebileceğinizi düşünün. Standartlarını aşacak şekilde pişirmenize çok dikkat edin. Hatın uzun olduğunu bilseler bile, siparişleri çok uzun sürdüğünde sabırsızlaşırlar. Başka bir deyişle, aşırı taahhütten kaçınmak için bir seferde 1 müşteriye hizmet verin.

HappyMod
İndirmek