Clan N Mod + APK 1.5.2 Sınırsız para

Clan N MOD APK Icon
3.8
Uygulama ismi Clan N
Tür Action
geliştirici Creamative
Boyut 134.45 MB
En son sürüm 1.5.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-10-14

Clan N açıklaması

Mod Özellikleri:

Clan N, Uzak Doğu'da eski bir samuray grubudur

İlk olarak, ilgisiz, geri dönüp oyunun başlığı hakkında konuşmak istiyorum.Clan N, Uzak Doğu'da eski bir samuray grubudur. Ama bu benim aşağı oyun düğmesine basmam için yeterli değil. Çevredeki atmosferin savaş dolu olduğunu, karanlığın boğulduğunu, ancak yine de eski uzak doğunun ruhunu üflemeyi unutamayacağından bahsetmiyorum. Burada klan. Kendiniz için seçim silahları için şımarık kapsamlı silah sistemi.
Ve melekler gibi - şeytanlar efsanesi de bu tür destansı efsanevi oyunlarda bulunan şeytanlar, şeytanların da melek olduğunu biliyorsunuz. Klan N'nin oynanışı ve ifadesi. Oyun şu anda 50 ekstra, düşman sayısı ve yol boyunca küçük zorluklar dahil olmak üzere 7 farklı seviyeye sahiptir. Oyunun cazibesi, dramatik silah savaşlarıyla yenilenen, ferahlatıcı bir his getiren eski ve modernin birleşimidir. Klan n grubunun bir üyesi olan Akuji rolünü oynayacaksınız, tüm dünyada keşfedeceksiniz ve barışçıl ülkeyi birleştiren unsurların barış - bilgi - zamanın yok edilmesine yol açacak bir çatışmada olduğunu fark ediyorsunuz. Kısa süre içinde ülke.

Clan N MOD APK

Clan N, klasik epik oyun türünü sevenler için mükemmel bir seçimdir

Akuji nihayet herkesin ne olduğunu bildiği sona erdi: canavarlık ortaya çıktı, sonsuz açgözlülük ve bir canavar oldu. Eski kavgalar, aile kan davası, Akuji'nin kötü yolu ve dört ana karakterin bir araya geldiği şey… hepsi yavaş yavaş ortaya çıkacak. Dördü hepsi ortak düşmanları Akuji'ye karşı kabul etti ve birlikte çalıştı. Ve Clan N çok iyi yaptı. Sorgulama yöntemi çekici ve derinlemesine. Bu konuda, Akuji cennet ve Dünya'nın aurasını çizmek için karanlık tekniği uygulamaya başladı. Nihayetinde dört kahramanın hayatta kalma ve dövüş dinamiklerini açıklama hedefine yol açmak için. Rol yapma destansı aksiyon oyununun oyuncuları için, oyunla savaşmalarının çok daha yüksek idealdir-bulmak ve yok etmekten çok daha yüksek Düşman, dünyayı kurtarmak gibi bir şey.Clan N, klasik destan oyun türünü sevenler için mükemmel bir seçimdir. Yeni bir üs kurmadan önce, öldürmeyi ve sonra eskiden arkadaş olan şanssız ninjanın havasını emmeyi unutmadı. Giren herkes, krallığı korumak ve dünyanın dengesini korumak için yemin eder. Destansı mobil oyun bağımlılarının her zaman istediği şey budur. Bir rol yapma oyunu, belirli bir klasik türü, hızlı mücadele tarzı, tehlikeli saldırılar ve gelecekteki oyunlar kadar modern olmasına rağmen, samuray kostümleri son derece göz alıcıdır. En güçlü dört ninjanın bir üyesi olarak, ülke tehlikede olduğunda boşta kalamazsınız.

Clan N MOD APK

Soylu göreviniz araziniz için barışı yeniden kazanmaktır

Aralarından seçim yapabileceğiniz her karakter açıklamasını okurken, hikayenin farklı parçalarına yönlendirileceksiniz. Dengeyi Akuji'nin yıllarca boşaldığı manevi güce geri döndür. Klan N her şeyi yapabilir. Soylu göreviniz toprağınız için barışı yeniden kazanmaktır; Eşlik eden sizinle aynı takımda başka ninjalar olacaksınız. Siz herkesin inancınız ve umudu sizsiniz, bu yüzden bu savaşı silin, oyun alanınızı yapın ve ülkeye barışı geri kazandırın.
Oyunun isimlendirilmesi bir sanattır. Bu iki artı puan, Clan N'nin çok çekici ve “sarhoş olması” kolay olan yeni bir şarap eski vazo giymesini sağlar. Her karede çok fazla küçük ayrıntı vardır, ancak her biri açıktır ve belirli bir derinliğe sahiptir. Böylece ülkemizi kasıtlı olarak istila eden düşmanla savaşmak için güçlü bir ordu çağırdınız; Asil görev birleşik ülkeyi korumaktır. Ayağa kalk ve bugün savaşmak için silah al; Sen gerçek bir kahramansın.

Clan N MOD APK

Klan n'nin piksel sanatı oldukça ayrıntılı ve anlayışlı

Neyse ki, dört şanslı ninj, birbirlerinin gücünü kullanarak, becerilerini sürekli olarak geliştirerek ve gerçek ninja büyüsünü bir gün boyunca ünlü son patron Akuji'yi yenerek birbirlerini tekrar bulur ve birbirlerini tekrar bulur. ”Dört ninja ile, kötü düşmanı yok etmenin yanı sıra, orada, orada, orada, orada, orada, elde edecekleri orijinal kötülüğü ortadan kaldırarak, yani dünya için orijinal dengeyi ve sakinliği iade etmek için daha büyük bir görevdir. Clan N, destansı oyun severlerin kuşağına ateşten geçti ve her gün yorulmadan indirmeye ve oynamaya değer. Ne kadar çok eklenti ve detaylar, oyun o kadar pahalı olur. Yolculuk sırasında, tehlikeli düşmanlarla sayısız karmaşık zorluk yaşayacaksınız. Dünyayı keşfetme macerası benzersiz yeteneklerinizi gerçekleştirmenize yardımcı oldu, bu yüzden buna dayanarak, yeteneklerinize en uygun silahı seçmenin temeline sahip olacaksınız. Klan n. akuji'de bir samuray olan Akuji hakkında eğlence için biraz keşif yaptı. Açgözlülük + Magic + Nefret + Bilgi, bu adam herkesin istediği her şeyi istiyor, hepsi bir araya geliyor ve bir kasırga oluşturuyor, geçmişte tüm mutlu klanları öldürüyor, sadece 4 kişi hayatta kaldı (dört karakter). Yukarıdakiler gibi birkaç etkinlikten sonra, kulüp 4 kişiye küçüldü, ayrıca dört ana karakterimize: Dört ana karakterin kimlikleri şunlardır: Çekici bir karakter çizgisi her destansı oyunun ilk cazibesidir. Zorlayıcı bir hikayeye sahip destanlar, yeteneklerinizi keşfetmek ve keşfetmek için sizi Uzak Doğu'nun en karanlık dünyasına götürür. Bu, bir gün, yukarıdaki üç faktörden biri uyumlu bir şekilde bağlanamadığında yıkıma gideceği anlamına gelir. Çünkü Monk Tarou'nun dediği gibi, “Şimdi sadece kılıçlarımızı birbirimiz için sallamakla kalmıyor, aynı zamanda dünyayı kurtarmak için kılıçlarımızı sallıyoruz. Karakterler çeşitli, güzel ve çok yetenekli. Oyun nispeten hızlı tempoludur, bu nedenle ikiz çubukları seçmek, en iyi şekilde savaşmanıza yardımcı olacak en uygun stratejilerden biridir. Oyun, oyuncuların istediği tüm unsurlara sahip, 50 ekstra parça, sayılamayan sayıda düşman ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacak destansı bir son patron ile 7 farklı seviyeye sahip.
Şimdi çok güçlü, yeterince güçlü Bütün dünya için kasvetli atmosferi kapsamak. Ama adı okuduktan sonra, sonra adın açıklamasını dinledikten sonra, oyundan gerçekten etkilendim ve büyülenmiştim.Menlimed Para: Çok paranız var. Özellikle savaşırken, savaşa katılmak için her iki çubuğu aynı anda kullanabilirsiniz ve düşmanı daha hızlı yok etmenize yardımcı olur. Genellikle bu kadar küçük izlenimleri umursamıyorum. Artık bir kulüp gibi. Klan N'nin piksel sanatı oldukça ayrıntılı ve anlayışlı. Oyuncular, gizli becerilerinin daha fazlasını gerçekleştirmek için birçok farklı zorluğu keşfetmekten memnun olacaklar, kendilerini cesurca savaşmak için en modern silahlarla donatıyorlar ..

HappyMod
İndirmek