Castle Crush:Epic Battle Mod + APK 6.3.5 Reklamları kaldırmak

Castle Crush:Epic Battle MOD APK Icon
4.3
Uygulama ismi Castle Crush:Epic Battle
Tür Strategy
geliştirici Fun Games For Free
Boyut 131.79 MB
En son sürüm 6.3.5
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2023-12-30

Castle Crush:Epic Battle açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunda bir ordunun en önemli kısmı kartlar

Milletvekili tükenirseniz ne olur? Parçalarınız için yeterli MP almak için biraz duraklatmanız gerekecek. Oyun yönteminize göre değiştirebilirsiniz. O zaman bu oyunun mod apk'ünü indirmelisiniz. Oyunu tüm kartların kilidini açmamış, kilidi açılmış büyü, savaşçılar, güçler, sınırsız paralar ve taşlar/para, her şeyin kilidini açtığınızı hayal edin. Arazi, zamanlama, rakibin doğası olarak, ilk kez kimin vuracağına öncelik ver, doğru kartları doğru zamanda çağırın. Core genel kartlarına ek olarak, Castle Crush ayrıca oyunculara yıkıcı gibi birçok “özel yetenek” kartları sağlar. Alevler, ölümcül kılıçlar. Bu oyundaki her şey yüksek grafikler yüzünden gerçek görünüyor. Onlara en iyi ordunuzu göstermek için arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle de oynayabilirsiniz. Castle Crush'taki bir ordunun en önemli kısmı karttır. Benzer Strateji Oyunları: Clash of Clans Mod Apk ve Art of War Mod Apk.
Taktik doğa, oyunun oyunuyla çok net bir şekilde gösterdi. Her savaşçının kendi güçlü, büyüleri ve zayıf yönleri vardır. Sıralayarak katılabileceğiniz farklı ligler var. Bunlardan biri, liderlik tablosundaki en yüksek pozisyona sahip olacağını öğrenmek için diğer birçok oyuncu ile savaşmaktır. Ordunuzu zafere götürebilir misiniz? Bir strateji seçin ve bunu başarmak için kullanın.

Castle Crush:Epic Battle MOD APK

Oyun, oyuncuların dev kalelerde zor bir hayatı deneyimlemesine izin verecek

Milletvekili artar, savaşacak birlik sayısı artacaktır. Her seviye veya aşama, karakterlerinizi yükseltmek için para kazanabileceğiniz farklı ödüller verir. Bu sürümde her şey sınırsız ve ücretsizdir, bu da her profesyonel özelliğin ücretsiz olarak keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Bu oyunun geliştiricileri, kullanıcılarına tam güvenlik sağlayarak en iyi hizmetleri vermeyi vaat ediyor. Savaşçı önemli bir karakter. Savunma Ordusu'na iyileşme ve büyüme geliştirebilen bir büyücü seçebilirsiniz.Youtube. Her canavarınızı ve askerinizi güncellediğinizden emin olun, çünkü her zaman saldırıya uğrayabilirsiniz, bu yüzden oynarken aktif olun. Her oyuncunun gücü elde ettikleri seviye istatistiklerinde gösterilir. Yenilen Krallığın büyüklüğüne göre herhangi bir rakibi yendiğinizde, sistem sizin için uygun miktarda ödül hesaplayacaktır.

Castle Crush:Epic Battle MOD APK

Oyuncular, farklı karakterlerin kilidini açmaya yardımcı olan günlük kart alacak

Ayrıca, hem önce hem de sonra, sonuçları, karara dokunmadan önce her kullanımın sonuçlarını dikkatlice düşünmelisiniz. Şeytanların sayısı ve görünüşleri oyuncuları biraz iğrenç ve garip olduğu için korkutabilir. Bir arıyorsanız Sıkıntınızı öldürmek için dikkat dağıtıcı oyun, o zaman haklı bir yerdesiniz. Elimine edilecek birçok zor görev ve yüzlerce oyuncu var. Toplamanız ve yükseltmeniz için 40'tan fazla büyü ve birlik vardır. Çekici efektlerle birleştiğinde savaş aşamaları her savaş için bir vurgu yaratır. Farklı karakterlerin kilidini açmaya yardımcı olan günlük kart alacaksınız. Hepimizin çevrimiçi dünya söz konusu olduğunda güvenliğin çok önemli olduğunu bildiğimiz gibi. Rakiplerinizi başarıyla aştığınızda ve binaların çökmesine neden olduğunuzda, hak ettiği bir ödül alacaksınız. Her maç, daha fazla deneyim öğrenmeniz için bir fırsattır, yaklaşan yüzleşme kapasitenizi geliştirir.

Castle Crush:Epic Battle MOD APK

Castle Crush inanılmaz bir çok oyunculu strateji oyunudur

Her oynadığınızda, yalnızca bir kart kullanabileceğiniz ve kullanıldıktan sonra, o karttaki karakterin gücüne eşdeğer MP'ye mal olacak. Düşmanlar aynı güçlere sahiptir, bu da bilinçli olmanız gerektiği anlamına gelir. Bu oyunu indirmek için mobil cihazınızda tam kurulum almak için her adımı izlediğinizden emin olun. Efsanevi bir kabilenin bir üyesi olarak, güçlü karakterlerin gelişimine karar verme hakkını tutarak, Yüzlerce zorlukla karşılaşacaksınız. Hazine sandıkları tüm ödüllerinizi içerir ve madeni paralar vazgeçilmez olacaktır. Bir oyun, böylece bu oyunun iyi bir oyuncusu olabilirsiniz. Ancak, sadece tüm kartları topladığınızda kilidini açacaksınız. Bu gerçek zamanlı strateji oyununu indirin ve eğlenceye katılın. keşfedecek ve kilidini açacaksın. Bu oyunun şaşırtıcı özelliklerinden bazıları: Castle Crush, Android kullanıcıları için inanılmaz bir çok oyunculu strateji oyunudur. Her türlü tuhaf shapes.org ","@type ":" VideoBject "," Name ":" Castle Crush Mod APK "," Açıklama ":" Kale Crush Mod Apk "," UploadDate ":" 2021-11-25T15 : 11: 24+0500 "," Thumbnailurl ":" https: // img. Tüm karakterler kartta gösterilecek ve görüntülenen yıldız sayısı ile güç kaynağı olarak tanımlanır. Bu nedenle, taktiklerinizi ve oyunu nasıl oynamak istediğinizi uygun şekilde seçebilirsiniz. Birlikleri düşmanınızın kalesine yerleştirin ve düşmanlarınızı yok edin. Bu oyunda, birlik ve efsane canavarlarınızı korumak için kendi kalenizi inşa etmelisiniz. Canavarlar, birlikler ve sihirli büyüler gibi tüm ordunuzla savaştığınız tek bir savaş oyunudur. Ayrıca, etkinlikler ve farklı görevler kazanarak üstte olabileceğiniz küresel bir grafiğe sahiptir.Clash Royale Mod Apkhopeless Land - Hayatta Kalma için Savaş Savaşçıları Mod Apk Kalesi Crush, herhangi bir oyuncunun bir ordula savaşma veya komuta etme yeteneğini geliştirir. Dünyanın dört bir yanından diğer oyuncularla oynayın ve becerilerinizi gösterin.

Karakterleri kontrol edin ve becerilerinizi ve silahlarınızı kullanarak

Genel olarak, Castle Crush oynarken, gerçek zamanlı savaş alanını kapsayacak kapsamlı bir hesaplama ve özel stratejiye sahip olmak gerekir, karakterleri kendiniz kontrol edeceksiniz, becerilerinizi ve silahlarınızı ve düşmanlara saldırmak için güç seviyenizi kullanarak. Bu karakterle dökmeniz gereken her karakter ve büyünün bir MP tüketeceğini unutmayın. Ancak dövüş, formasyon oluşturma, şampiyonlar seçtikten ve 40 kart kartındaki her karakteri anladıktan sonra, oyunda tamamen emilirsiniz.Good Graphics bir oyunu daha iyi hale getirir, çünkü her şey oynarken gerçek görünür. Ancak, dramatik çatışmalar devam etmek için hala nedenlerdir. Oyunda bulacağınız şey Magic Arena, efsanevi canavarlar ve epik düellolar içerir. Oyuncular, komplocu meslek operasyonları ve seviyelendirme yoluyla yeni güç kartlarının kilidini açacaklar. Birçok kartın kombinasyonu, gücü simgeleyen yıldız sayısını artırmaya yardımcı olur. Herkesin muhtemelen Castle Crush'ta deneyimlemeyi dört gözle beklediği en unutulmaz kısım sandıkları açmaktır. Bu oyunu şimdi indirin ve farklı insanlarla oynamaya başlayın.

Oyunun 40 Warrior karakteri ile 40'tan fazla kartı var

Bu yetenek kartları, farklı hasar ve düşmanları öldürme yolları yaratma becerileri ile birleşebilir. Yüksek detaylara sahip 3D grafiklere sahiptir, bu yüzden bu oyun gerçekçi bir görünüm verir. Sürüm değişiklikleri veya güncellemeleri size düzenli olarak bildirilecektir. Bu öğeler savaş deneyiminizi çok daha kolay hale getirecektir. Bu özellikleri deneyimlemek için Castle Crush'ın en son sürümünü indirin. 40 savaşçı karakter ile. Savaşçılar iki dövüş stiline göre iki kategoriye ayrılır: savunma ve saldırıya eşit olan çağırma veya güç. Dünya kaotik olduğunda ve her zaman şiddetli yüzleşmeler olduğunda, savaşmak için de güçlü olmalısınız. Sadece bir kral gibi yaşamakla kalmaz, aynı zamanda çözülmesi gereken birçok görev de vardır. Çevrimiçi savaşlara girin ve kazanmak için strateji ve taktiklerinizi kullanın.
Ancak bütünün genel havası hala kasvetli. Çatışma oyunu indirmek tamamen ücretsizdir. Bu nedenle, gizliliğiniz üstte olduğu için indirmekten çekinmeyin, bu da verilerinizin oyun oynarken tamamen kaydedileceği anlamına gelir. Kategorisi arasında bir oyunu en iyi hale getiren harika niteliklere sahiptir.Bu oyunda küresel bir sıralama var ve bu sıralamayı sadece kupa kazandığınızda tırmanabilirsiniz.

Castle Crush, rol oynama ve kartları birleştiren bir strateji oyunudur.

Bu süre zarfında düşman saldırmaya devam edecek (eğer hala milletvekili varsa). Buna karşılık, iyi savaşçılar biraz Chibi benzeri bir hisle tasarlanmıştır, bu yüzden oldukça sevimli ve ruh halini geri yükler, oyuncuları daha az korkutur. Asla delemezsiniz, çünkü bu savaş oyununun bu oyunu arkadaşlarınız ve diğer gerçek oyuncularla çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz gibi oynayacak birçok modu var. Bu yüzden 3D grafikler onu daha eğlenceli ve eğlenceli hale getirir. Bu yüzden Castle Clash oyununa dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan tarafından güveniliyor. Optimizasyon söz konusu olduğunda bu oyun en iyisidir, ancak çok yüksek grafik ve efektleri olduğu için iyi bir güncellenmiş mobil cihaza ihtiyacınız var. Oyuncunun her savaştaki görevi, tarafın diğer ucundaki düşmanın kalesini yok etmektir. Seviyenizi ve savaşçı kartta görüntülenen yıldız sayısını yükseltmenize yardımcı olurlar. Bu oyunu oynarken doğru kararları verin. Görsel efektler ve ses efektleri bu oyunu oynarken daha da harika hale getirir. Bu destansı oyunun mod sürümünü sağladığımız için bunun için hiçbir şey ödemenize gerek kalmaz. Bu oyun sizden asla istenmeyen bir izin istemez, bu yüzden mobil cihazınıza yüklemek için kaydedin. Oyuncular birçok dev ejderha arasındaki çatışmaya tanık olacaklar. Tüm büyülerin, savaşçıların ve canavarların kilidini açtığınızdan emin olun. Ana özelliklerine hayran kalacaksınız. Sadece rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz bazı teknikleri öğrenmeniz gerekir. Bu oyunu, ilk kez oynadığınızda size eksiksiz bir eğitim gösterdikleri için oynamak çok kolaydır. Oyun, oyuncuların keyfini çıkarması için çok oyunculu ve PVP modları sunuyor. Savaşa girdiğiniz savaşçılar, kullandığınız strateji türünü belirleyecektir.

HappyMod
İndirmek