Bubbu School - My Virtual Pets Mod + APK 1.37 Sınırsız para

Bubbu School - My Virtual Pets MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Bubbu School - My Virtual Pets
Tür Educational
geliştirici Bubadu
Boyut 119.21 MB
En son sürüm 1.37
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-22

Bubbu School - My Virtual Pets açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyun, kullanıcılara farklı müzik aletleri çalmayı öğrenme fırsatı sunar

Tüm konular Bubbu Okulu'nda mevcuttur - Sevimli Evcil Hayvanlar APK uygulamam, çocukların dikkatini aynı anda bu konuyu öğretmeye yardımcı olan Faz Mini Oyunlar Gelir.Bubbu Okulu - Sevimli Evcil Hayvanlar APK uygulamam ayrıca kullanıcılara aynı zamanda kullanıcılara da sunar. Piyano gibi farklı müzik aletleri oynamayı öğrenme ve sonra oynamada çok iyi olun. Sonra Bubbu Okulu sizi güzel arkadaşlarla tanışıp birlikte çalışabileceğiniz bir yere götürür. Müzik, sanat ve hatta matematik ve yazma gibi zorunlu konular da tüm üyeler için gerekli olacaktır.Bubbu Okulu size etkileyici bir okul sunar; Oyuncular bunu açıkça görecekler. Birlikte, bu çatı altında eğitim ve oynamak için yıllarca güzel anılar yaratabilmemiz için etkileyici dersler oluşturun.
Uygulama Bubadu web geliştiricileri tarafından geliştirildi. Bubbu Okulu - Sevimli evcil hayvanlarım APK, çocuk için öğrenme süresi yapmasını sağlıyor, böylece her gün dört gözle bekliyorlar. Bubbu Okulu - Sevimli evcil hayvanlarım APK, kullanıcının zihnini kullanmasına ve başyapıtlar oluşturmasına ve düşünme süreçlerini genişletmesine yardımcı olur. Bu oyunda, mutlu arkadaşlarla tanışan sevimli bir hayvansınız. Bubbu okulunun mutlu okulunda yeni arkadaşlar edineceksiniz. Ruhunuzu besleyen ve size iyi şeyleri öğreten bir okul, harika bir nesne olma hakkı.
Uygulamaya giden çocukların merakını elde etmek için, hayvan evcil hayvanlarının, çocukların doğal olarak sevimli ve arkadaş canlısı buldukları karikatürler şeklinde kullanılmıştır. Sadece bir kaydırma veya grafik gibi basit bir şekilde kullanıcı, uygulamanın diğer işlevlerini ve özelliklerini kolayca keşfedebilir ve onlar için devam etmek istedikleri konuyu seçebilir. Çocukların seveceği şaşırtıcı özellikler. Bubbu Okulu - Sevimli evcil hayvan APK uygulaması, çocukların genel bilgilerini artırmasına yardımcı olan bir eğitim oyunlarından ve İngilizce matematik ve diğerleri gibi farklı konularda becerilerden oluşuyor. Bir arkadaşınızla bile sallanmalarına veya bir jimnastik sınıfı düzenlemelerine ve sonra arkadaşlarıyla eğlenmelerine izin verir.

Bubbu School - My Virtual Pets MOD APK

Bu oyunun renkli arayüzü her zaman çocukları çeker

Bubbu Okulu - Uygulamanın sevimli evcil hayvanlarım APK kullanıcıları bu dostça eğitim oyununu oynayabilir ve çocuklarının öğrenme yeteneklerini artırabilir ve farklı bir eğitim deneyimine sahip olmalarına yardımcı olabilir. Bubbu Okulu'nun renkli arayüzü - Sevimli evcil hayvanlarım her zaman çocukları çeker. Bubbu Okulu - Sevimli Evcil Hayvanlarım APK, ücretsiz olarak da birçok farklı özelliğe sahip. Ayrıca premium bir versiyona sahiptir. Müzik dersi gününde, öğretmen tarafından tüm sınıfın şarkısını uygulamanız istenecektir. Bu ders dışı oturumlar, belirli zaman çizelgelerine ve makul düzenlemelere göre gerçekleşecektir. Bu Bubbu Okulu kullanıcısı - Sevimli evcil hayvanlar APK uygulamam, uygulamada bulunan renkli kalemler kümesi ile resimler çekebilir. Kullanıcılar ayrıca uygulamanın sahip olduğu koleksiyondan güzel etiket kullanabilir. Buna karşılık, iyi bir öğrenci olmanıza yardımcı olma konusunda hevesli kız ve öğretmenlerle tanışacaksınız. Kendi taze bagajımızı güzelleştirebilmemiz için bu şeyleri nasıl takdir edeceğini ve bu güzel hayatın tadını çıkarmaya çalışmalıyız.

Bubbu School - My Virtual Pets MOD APK

Oyun, kullanıcıların usta şef olmasına ve mutfak becerilerini uygulamalarına izin verir

Bubbu Okulu - Sevimli Evcil Hayvanlar APK uygulaması, kullanıcıların ana şef olmalarına ve sandviç ve meyve salatası hazırlayarak ve daha sonra farklı öğrencilere ve hatta kekler arasında servis ederek mutfak becerilerini uygulamalarına izin verir. Tüm bu etkinlikler Bubbu Okulu'na yardımcı olur - sevimli evcil hayvanlarım APK kullanıcısının eğlenerek zamanlarını geçmeleri için. Siz ve bu arkadaşlar dinamik ve mükemmel bir ortamda birlikte öğreneceksiniz. Bu arkadaşlar bu erken çocukluk eğitim sınıfında sınıf arkadaşlarınız olacak. Uygun dersler, karmaşık adımlar ve hatta heyecan verici yazma egzersizleri öğretecekler. Bu sınıfa hemen geldiğinizde, birçok şey deneyimleyecek, heyecan verici konuları öğrenecek ve atılım kreasyonlarına sahip olacaksınız. Bubbu Okulu ayrıca tam olarak sömürmeniz gereken birçok ilginç ve heyecan verici şey var. En iyi konuları incelemek ve kendi derslerinizi çizmek, bu oyunda yapmanız gereken şeydir. Kendiniz için ödüller ve cesaret alan iyi bir öğrenci olun.

Bubbu School - My Virtual Pets MOD APK

Bubbu School - Sevimli Evcil Hayvanlar Uygulamam Hafif Bir Uygulama

Endüstri Çocuk oyuna ilgi duyuyor ve öğrenmek için çalışıyor ve evcil hayvanla bir şeyler yapmak için sabırsızlanıyor. Bubbu Okulu - Sevimli evcil hayvanlar APK uygulamam, kullanıcıların biraz hava alabileceği ve oynayabileceği spor salonu zamanından oluşuyor Bu Bubbu Okulu kullanıcıları - Sevimli evcil hayvanlar APK uygulamam okul oyununu oynayarak ve hayvan evcil hayvanlarını giydirerek eğlenebilir. Sadece diğer okullar gibi, aynı konuları da öğrenecek ve en etkileyici girinti olacak. En erken ve en iyisini çekebilen sınıf üyesi kazanandır.Bubbu Okulu, okul tarafından düzenlenen özel ders dışı faaliyetlere katılabilmenizi ister.
Bu oyun, çocukların entelektüel gelişimi için mükemmeldir. Küçük çağların öğrenilmesinin tüm ihtiyaçları küçük çağlar. , tarih, yabancı diller ve diğer şeyler. Bu özellikler aşağıda listelenmiştir: Bubbu Okulu - Sevimli Evcil Hayvanlar APK uygulaması, çocukları çeken ve öğrenme prosedürünü kolay ve eğlenceli hale getiren çok renkli bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Oyuncuların yeni sınıflar deneyimlemeleri ve kendi avantajlarını çekmek için tüm sınıfları fethetmeleri gerekir. Arkadaşlarımıza yardım etmek için mükemmel bir plan zinciri oluşturun ve biz birbirine bağlıyız. Oyuncular arkadaşlarıyla daha etkileyici ders dışı oturumlar eğlenceli derslere sahip olacaklar. Bubbu Okulu - Sevimli Evcil Hayvanlar APK uygulaması, kullanıcılara her gün yeni bir şeyler öğrenmenin yanı sıra kullanıcıların eğlenebileceği farklı boyama kitapları ve bulmacalar sunar. Uygulama Bubbu Okulu - Sevimli Evcil Hayvanlar APK, kullanıcıların APP.com'a çok fazla depolama alanı vermek zorunda kalmadan cihazlarına kolayca indirebilecekleri hafif bir uygulamadır. ve öğretmenin talebine göre çizmeye devam edeceksiniz. Oyuncular ayrıca sınıf arkadaşları ve sevgili öğretmenleriyle iyi anılar tutmak için günlükler yazmalıdır.

Oyun farklı müzik aletlerinden oluşur

Bu Bubbu Okulu - Sevimli Evcil Hayvanlar APK uygulamam tüm hizmetlerini ücretsiz olarak sağlar, bu nedenle kullanıcı hiçbir şey için ödeme yapmak zorunda kalmayacak ve onu kullanarak eğlenebilir. Gitar, piyano, davul, keman, trompet, çello ve diğerleri bir kullanıcının kullanabileceği ve küçük bir konser oluşturabileceği şey. Bu yerler size gelecekte kullanabileceğiniz çok fazla deneyim ve değerli ders verecektir. Buna ek olarak, tüm okulla bir kamp yarışması da yapacaksınız.
Arkadaşlar birçok farklı yerden gelecek ve elbette ayrı kimlikleri var. Umut verici bir sınıf başkanısınız ve bu sınıftaki en güçlü ekibi oluşturmak için objektif değerlendirmeleriniz var. İyi şarkılar birçok sesle gerçekleştirilecek ve tüm üyelere en keyifli deneyimleri getirecektir. Öğrenmek ve ziyaret etmek için büyük kültürel alanlara, galerilere veya müzelere gideceksiniz. Arkadaşlarınıza hizmet etmek için en lezzetli kekleri yaratmak her zaman beslediğiniz bir şeydir.

HappyMod
İndirmek