Brothers in Arms™ 3 Mod + APK 1.5.4 Sınırsız para

Brothers in Arms™ 3 MOD APK Icon
3.2
Uygulama ismi Brothers in Arms™ 3
Tür Arcade
geliştirici Gameloft
Boyut 36.84 MB
En son sürüm 1.5.4
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-09-04

Brothers in Arms™ 3 açıklaması

Mod Özellikleri:

The Brothers in Arms 3 inanılmaz bir çekim eşleştirme oyunu

Senden ne haber? Bu oyunu indirin ve şimdi savaşa katılalım. Yüzlerce başka yetenekli oyuncudan yararlanmak, silah kilidini açmak ve onları en gelişmiş cephaneliğe yükseltmek istiyorsanız. PC için çok daha uygun olmalarına rağmen, bugün hala konsol ve cep telefonlarında oynanıyorlar. Ancak Call of Duty Games ve diğerleri gibi birçok şaşırtıcı olanlar da var. Ayrıca şu anda farklı haritalarda oynayabileceksiniz. İçeri girebileceğiniz o kadar çok görev var.
Her haritanın kendi yararlılığı var. Bu oyundaki her bileşen tamamen ücretsizdir.Bu modda Arms 3 Mod, kardeşlerinizi tamamen ücretsiz ve duraklamadan yükseltebileceğinizi öneren ücretsiz kardeşler yeniden tasarımlarına erişmenizi sağlayacaktır. İndirebileceğiniz çok keyifli olanlar. İkonik oyunun tadını çıkarın - çekim oyunları, RPG ve MOBA dışında bugün en bağımlılık yapan oyunlardan bazılarıdır. Silahlar dizisinin bir hayranı olan bu serinin 3. bölümünü atlayamazsınız. Haritadaki tüm düşmanları öldürmelerine yardımcı olmanız gerekir. Oyun, daha yüksek rütbeler için dört harita ile başlayacak ve resmi olarak iki temel oyun modu deneyimleyecek - herkes için ücretsiz ve Deathmatch Takımı. Müttefikler ve Naziler arasındaki savaş etrafında dönen II. Savaş oyunu. 1945'te II. Dünya Savaşı sırasında aynı zaman çizelgesini kullanan Bölüm 3, Fransa'daki Normandie Savaşı'ndan sonra gerçekleşen hikayenin etrafında yer alıyor. Oyuncular komutan olarak oynayacak, Çavuş Wright ile birlikte takım arkadaşları savaş alanında çeşitli görevler gerçekleştirecekler. Her şeyden önce, Arms 3 Mod Kardeşler Görünümü üçüncü perspektife çevirdi, bu oyuncuların karakter eylemlerini gözlemleyebilmelerine yardımcı oluyor. Maliyetten ve bu oyunu indirmek için nakit ödemeniz gerekiyor. Oyunda tercih ettiğiniz silahlardan herhangi birini seçebilir ve aynı şekilde yeni silahlar açabilirsiniz.

Brothers in Arms™ 3 MOD APK

Oyunun oynamak için çeşitli modları var ve en iyisi çok oyunculudur

Ne kadar çok görev tamamlarsanız, yeni müttefikler almanız için o kadar fazla şansınız olacak. Mod sürümünü yükledikten sonra, istediğiniz öğeleri hızlı bir şekilde satın almanız gerekir (VIP satın almayı unutmayın). Silahlarını aşırı seviyeye yükseltmesi gereken bireyler için en iyi vurgular. Ayrıca, hasarın üstel olacağı deneysel silahlarla da eğlenebilirsiniz. Burada, bugün en pürüzsüz oyunun ve kontrollerin tadını çıkarabilirsiniz. çok oyunculu. Numaralandırma ve özel görselleştirmeler kusursuz bir şekilde yapılır ve pratik görünür. Düşmanlarınızı sadece sahip olduğunuz silahlarla öldürebilirsiniz, etkinliklerin başlangıcında tüm ekipmanları yükselttiğinizden emin olun. Ayrıca Deathmatch ve PVP'deki diğer modlarda da oynayabilirsiniz. Ayrıca, hava saldırılarını arayarak ve diğer silahları kullanarak görevleri temizlemenize yardımcı olmak için kullanabileceğiniz yeni müttefiklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Brothers in Arms™ 3 MOD APK

Oyuncular eşsiz takım dövüşü savaşı stilini deneyimleyecek

Ve özellikle oyuncular bu şiddetli savaş alanında kazanmak için yeteneklerinden ve silahlarından yararlanabilirler. Buna ek olarak, sonrasında takım performansını artırmaya ve tüm takım üyelerinin yeteneklerini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. Silahlardaki Kardeşler 3 Mod çok dev oyundur, bu yüzden oyunun üstünde oynarken gadget'ınızda asılı kalabilirsiniz, sonra da üst düzey gadget'ınız varsa Senin için bir sorun olmaz. Kendinize en güçlü savaşçılardan biri olmanıza yardımcı olabilmek için, çeşitli silahlarla oynayın. Bugün yeterince atış oyunlarından alamıyorsanız, Brothers In Arms 3 modunu indirin.
Oyuncular benzersiz yaşayacak Takım dövüşü savaşı. Daha taktiktir ve hava saldırıları, benzin bombaları, harçlar, roketler, vb. Dahil olmak üzere saldırı daha çeşitli hale gelir. Oyunun bağlamı, keskin ve ayrıntılı 3D grafikler sayesinde çok gerçekçi ve canlı tasvirdir. Aldatıcı rakibi ile savaşmanız ve ülkenizi korumalısınız. Birçok silahı kullanın ve yükseltin - Bugün Kardeşler 3 Mod Kardeşlerde çok sayıda silah var.

Brothers in Arms™ 3 MOD APK

Arkadaşlarınızla işbirliği yapın ve gezegendeki farklı oyuncularla savaşın

Oyunda oynamak için çeşitli modlar var ve arkadaşlarınızla grup bile yapabilir ve savaşla savaşabilirsiniz. Arms 3 Mod APK ayrıca, yoldaşlarınızla işbirliği yapabileceğiniz ve gezegendeki farklı oyuncularla savaşabileceğiniz çok oyunculu mod içerir. Tüm normal ve önemli özel sorunlar ve hatalar, şimdi bu oyunun içinde sabittir. Zaman güncellemesi. Ama klasik çekim oyunlarından bahsediyorsanız. Bugünün en popüler çekim oyunlarından biri. Önceki sürümler ama aynı zamanda birçok yeni iyileştirme için. Eğer savaş oyunlarının takipçisiyseniz, bunu asla kaçırmamalısınız. Birinci sınıf bir savaşa girerken, takım arkadaşlarıyla yaşam ve ölüm deneyimleyen ve savaş yeteneğinizi gösteren Arms ™ 3'e katılın. Gameloft SE tarafından yayınlanan bu oyun, son derece başarılı franchise'ın üçüncü taksitidir.

Dramatik savaşlarda diğer oyuncularla karşılaşın ve savaşın

Bu oyun tamamen dahil. Farklı haritalara ve modlara karşılık gelen oyuncular, diğer dramatik savaşlarda diğer oyuncularla karşılaşacak ve savaşacaklar. Heyecan verici zorluklar her seviye için açıkça yaratılır ve birçok güçlü oyuncu ve savaşçılarıyla karşılaşacaksınız. Bugün güçlü silahları ve molotov, harç, roket patlaması gibi diğer silahları keşfedin ve bir hava saldırısında çağrı yapın. Karabiner 98K, M1 Garand Rifle, Sturmgewehr 44, M3A1 Subchine Tabanca ve daha fazlası.
Neden olmasın? Bu MOD APK sürümü size savaş alanında pek çok avantaj sağlasa mı? Hem saldırgan hem de savunma yeteneklerini kapsamlı bir şekilde almak için silah ve ekipman satın alabilirsiniz. Silahınızı çekim oranı ile aşırı koleksiyon mağazasına güncelleyebilirsiniz, geri çek, hız ve toka boyut yükseltmesi ile güncelleyebilirsiniz. Oyundaki her silah artık açıldı ve tercih ettiğiniz silah için efor yapmanıza gerek yok. Artan hasar gibi güçlerle tecrübeli savaşçılara yükseltin. Çekim oyunlarında zevk alınacak çok şey var, bir oyun bugün yeterli değil. Bu oyunu kolayca tanıtmanız ve oynamanız gerektiğinde yeterli depolama alanına sahip iyi bir gadget'a ihtiyacınız var. Bugün kazanmak için kardeşlerinizi de kullanabileceğiniz kampanya modu ile eğlenin. Çoğu Battle Royale Pubg, Fortnite, ROS, Serbest Ateş ve daha fazlası gibi. Franchise, bugün Arms 3 Mod Brothers ile geri döndü.

Silah kardeşler en iyi ve muhteşem çekim oyunudur

Bugün size Arms 3 Mod Apk kardeşler olan en iyi ve muhteşem çekim oyununu göstereceğiz. Dünyanın her yerinden binlerce cesur askerle savaşın; Burada, bir savaşta 2. Dünya Savaşı kadar şiddetli bir savaşla karşılaşabilirsiniz. Silahlardaki Arms ™ 3'te hangi silahların göründüğünü öğrenin ve onları kendiniz yapmadan önce deneyin. Kampanya modunda, nihai hedefin düşmanları ortadan kaldırmak olduğu birçok görevle karşılaşacaksınız. Bu oyunu oynarken CPU kullanımı ve bu da gadget'ta aşırı ısınmaya neden olabilir. En iyi savaşçıların bir ordusunu kurun, savaşlarda bir avantaj elde edin ve strateji alın. Ekibinizdeki kardeşler çeşitli becerilere ve diğer dövüş yeteneklerine sahiptir, güçlü yönlerinden yararlanır, mükemmel strateji yaratır ve savaşları kendiniz başlatır. Bu oyunda, saldırı veya sniping gibi bir dizi heyecan verici zorlukla karşılaşacaksınız. Çavuş Wright, tarihi savaş sırasında kanlı katliamın trajedisine tanık olduktan sonra, hayat değiştiren yolculuğunda görev gücünü yönetti. Tüfekler, tabancalar ve el bombaları bu oyunun bir parçasıdır. Bu oyunun bu sürümü Mod 3 moddur ve her silaha erişmenizi sağlayacaktır. Bu, özel olarak tasarlanmış oyun ve etkinliklerle benzersiz bir aksiyon oyunu olmalıdır.

Bu oyun üçüncü bireysel atış eşleştirme oyunudur

Artan hasar, iyileşme hızı, canlılık, etki alanı ve daha fazlası gibi deneyimli askerler olmak için yükseltilebilirler. Bu arada, oyuncular yaratıcılıklarını serbest bırakabilir ve yükseltme özelliği ile stillerini gösterebilirler. O zaman Arms Brothers, Google Play Store'da hepsini başlatan şeydir.Bar Brothers in Arms 3 modunda bekleyebileceğiniz çok eğlenceli şeyler var. Her biri öncekinden zor olacak ve bugün daha zorlu düşmanlarla karşılaşacaksınız. Çekim eşleşmesi ve oyunun resimleri genellikle göz kamaştırıcı ve pratiktir. Yıllar geçtikçe, mobil oyunlar daha optimize edildi, oyuncuların şimdi tadını çıkarmasına izin verdi. Şu anda oynayabileceğiniz çok eğlenceli çekim oyunları var.Bu oyunda, tek oyuncunun yanı sıra çok oyunculu bir oyuncunun tadını çıkarabilirsiniz Bugün deneyim.
Solucanlar Bölgesi. Ve bu oyunda, zorlukların zorluğunu yavaş yavaş artıracağız ve her dövüşten sonra deneyimi biriktireceğiz, daha yüksek bir kazanma şansı elde edeceğiz. Düşmanlara ateş etmek için farklı kapak noktalarında hareket edebileceğiniz aynı eski benzersiz oyun tarzının tadını çıkarabilirsiniz. Bu oyun, silahlar basit ama terörle doluyken sizi II. Dünya Savaşı'na geri götürüyor. Bugün gerçek oyunculara karşı savaşabileceğiniz 3. kişilik bir çekim oyununun tadını çıkarın.

HappyMod
İndirmek