Beyond Our Lives Mod + APK 1.21 Kilitli

Beyond Our Lives MOD APK Icon
3.9
Uygulama ismi Beyond Our Lives
Tür Educational
geliştirici Tuomuseo
Boyut 76.62 MB
En son sürüm 1.21
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2019-05-29

Beyond Our Lives açıklaması

Mod Özellikleri:

Hayatımızın Ötesinde oyuncuları ünlü İtalyan şehirlerinin güzelliğine daldıracak

Hayatımızın ötesinde Toskana'da (İtalya'nın Merkez Bölgesi). Sanat ve bilim tarihinde birçok etkili figürün olduğu İtalyan Rönesansının kökeni olarak kabul edilir. Daha önce oynadıysanız. Kendinizi ünlü İtalyan şehirlerinin güzelliğine sokacaksınız. Tüm bu ilginç hikayeyi deneyimlemek istiyorsanız, hayatımızın Ötesinde (modun kilidini açmış) kullanmaktan çekinmeyin. Her şehir, sizi son derece heyecanlı hissettirecek farklı bir tarihsel hikayeye bağlıdır. Görüntülere dikkatli bir yatırımla size çok otantik bir his verecektir. Buna ek olarak, hayatımızın ötesinde müziği, ünlü bir Polonyalı müzisyen Arkadiusz Reikowski tarafından bestelendi. İtalya'nın tarihine bağlı gizemli bir hikaye, bilginizin ötesinde şeyler olduğunda sizi şaşırtacaktır.

Beyond Our Lives MOD APK

Oyuncular, Toskana şehirlerinin eski güzelliğinin önünde bunalacak

Toskana, İtalyanlara karşı muazzam tarihsel değeri ile bilinir. Toskana'daki Etrüsk medeniyetinin haberlerini duyan Sergio, oraya gitmeye ve öğrenmeye karar verdi. Hayatımızın Ötesinde, Toskana, İtalya'da, Chiusi, Volterra, Populonia kasabası gibi son derece ünlü şehirlerle birlikte… Hayatımızın ötesine katılırken, Toskana şehirlerinin eski güzelliğinin önünde bunalacaksınız. Hayatımızın ötesinde deneyimledikten sonra, sadece inanılmaz gizemleri keşfetmekle kalmaz, aynı zamanda İtalya'nın tarihi hakkında daha fazla bilgi edinirsiniz.

Beyond Our Lives MOD APK

Hayatımızın Ötesinde oyunculara harika bir oyun deneyimi getirecek

Hayat Yayıncı Square Enix'ten garip, hayatımızın ötesinde yeni hissetmeyeceksiniz. İlginç, değil mi? İlginç bir komplo dışında, Live'ımızın ötesinde etkileyici grafiklerine sahip. Tüm bunlarla, size harika bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Sonra gizemli ve karizmatik hikaye başladı. Her sahne, insanlarla veya hikayeyle ilgili şeylerle etkileşime girmenize yardımcı olacak bir dizi düğme görünecektir. Hayatımızın ötesinde İngilizce ve İtalyanca dahil olmak üzere iki dili desteklemektedir. Sadece birkaç basit adımla, istediğiniz zaman, her zaman indirebilir, yükleyebilir ve tadını çıkarabilirsiniz. Hayatta, genellikle akıl almaz zorluklar vardır, bazen bir gerçeği keşfedersiniz ve dış dünya hakkındaki anlayışınızın çok az olduğunu hissedersiniz.

Beyond Our Lives MOD APK

HappyMod
İndirmek