Beach Buggy Racing 2 Mod + APK 2024.03.17 Sınırsız para

Beach Buggy Racing 2 MOD APK Icon
4.0
Uygulama ismi Beach Buggy Racing 2
Tür Racing
geliştirici Vector Unit
Boyut 235.52 MB
En son sürüm 2024.03.17
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-20

Beach Buggy Racing 2 açıklaması

Mod Özellikleri:

Beach Buggy Racing 2, oyuncular için güçlü arabalar ve eğlenceli bir yarış deneyimi getiriyor

Sadece birkaç temel adımla, mod sürümünü indirebilir ve oyunun her yerde, her zaman tadını çıkarabilirsiniz. Beach Buggy Racing 2'nin yeni sürümü, sizi Beach Buggy Racing 2'ye bağımlı hale getirecek bazı şaşırtıcı ve yeni özelliklerle geri döndü. Ayrıca , koruyucu kalkanlar, uçan böcekler vb. Bloklar, kayalar. Bunda, Beach Buggy Racing 2 daha güçlü otomobiller ve eğlenceli bir yarış deneyimi getiriyor. Haftanın her günü aynı türün diğer yarı yürekli oyunlarını yener.

Beach Buggy Racing 2 MOD APK

Oyunda 40'tan fazla fark arabası toplanabilir

Beach Buggy Racing 2, ön camdaki böcekleri temizleme konusunda asla endişelenmenize gerek kalmadan gerçek yarıştan bile daha iyidir. Bir satın alma işlemi yaparken paranız azalmaz. Yani, plaj buggy racing 2 gecikmeden oynamak istiyorsanız, yeterli depolamaya sahip olmalısınız. Beach Buggy Racing 2'de oyuncular, aşırı bir spor olan Kart Racing'i deneyimleme fırsatına sahip olacaklar. Başkalarına karşı yarışmaya çalışın ve çılgın ödüller için zafer talep edin.
Yağ dökülmesi gibi pürüzsüz dönüşlerle yola yapışmaya çalışıyorsunuz. Bir sürü arı, belki de ona çılgın arılar demelisiniz. Bu modda, oyuncu belirtilen zamanla yarışacak. Öyleyse, oyunu kazanmak için pistte mümkün olduğunca kalmaya çalışın.
Harika bir rüya mıydı? Uyan ve bu rüyayı gerçekleştirmek için Beach Buggy Racing 2'yi oynayın. Ardından oyunun varsayılan arabalarından uygun bir araba seçin. Aracın yönünü kontrol etmek için elinizi sola veya sağa kaydırmak için dokunma işlemini kullanın.

Beach Buggy Racing 2 MOD APK

Yarışırken pistteki engellere dikkat edin

Daha fazla yarış, daha fazla güç ve daha fazlasına tanık olacaksınız. Günlük ve haftalık zorlukların yanı sıra çevrimiçi turnuvalar var. Destek öğelerine ek olarak, pistte her zaman birçok engel düzenlenir. Onlar olmadan, büyük bir unsur eksik ve oyuncular farkı hissedeceklerdi. Daha fazlasını bilmek ister misin? Okumaya devam etmek. Sabırlı olun ve araçların kilidini açmak için onları kurtarın. Benzer Yarış Oyunları: CSR 2 APK ve Asfalt 8 APK mod.

Beach Buggy Racing 2 MOD APK

Oyuncular bu oyundaki hızı fethetme fırsatına sahiptir

Beach Buggy Racing 2, sizin için mağazada harika bir müzik var. En sevdiğiniz karakteri seçin ve karakterinizi adlandırın. Bitiş çizgisine ilk önce pistin sonundaki lider tahtasında adlandırılacaktır. Ayrıca, her birinin kendi güçlü ve zayıf yönleri vardır.
Kendi yarış takımınızı oluşturabilir ve hatta tek modda oynayabilirsiniz, hepsi size ve ruh halinize bağlıdır. Beach Buggy Racing 2'de oyuncular hızı fethetme ve Kart Racing hakkında daha ilginç şeyler keşfetme fırsatına sahipler. Aracın hızı, ekranı tutarak korunur. Birçok kişi ile modu, getirdiği şiddetli rekabet ve heyecan nedeniyle yaygın bir oyun modudur. Sadece oynayarak onları asabilmeniz için farklılıklar olmalıdır.

Oyuncular bu oyunda başka birçok harika mod yaşayabilir

Solo yarışların yanı sıra, kendinize birçok favori binici Rez, McSkelly, Roxie'den oluşan yeni bir ekip oluşturabilirsiniz. Bu yeni versiyonda Mikka, beat bot ve debriyaj eklenir. Buna ek olarak, oyuncular ayrıca 8 sürücü, kurs zorlukları, bire bir sürücü yarışları, haftalık turnuvalar, araba zorlukları ve oynamanın birçok yolu ile koltuk yarışlarının yarışını da deneyimliyor!
Eğer yapmadıysanız Bilin, bu oyunun çok renkli ve eğlenceli yönleri var. Korkak sürücülerden renkli arabalara - burada her zaman bir yarış partisi. Ancak tüm ciddiyetle, bu sizi bir yarış turu için eğlenceli bir haritada oyunculara karşı koyan harika bir araba yarış oyunudur. Ve her zamanki gibi sepet yarışı oyunları hakkında, daha da ilginç hale getirmek için güçlendirmeleriniz var. Başkalarına karşı yarışmaya çalışın ve çılgın ödüller için zafer talep edin! Yarış ruhuna sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? İlk olarak, oyuncu kendisi için bir karakter seçecek. Güzel, komik çizgi film karakterleri olarak tasarlanmış birçok karakter var. En sevdiğiniz karakteri seçin ve karakterinizi adlandırın. Ardından oyunun varsayılan arabalarından uygun bir araba seçin. İnanılmaz güzel modellere sahip birçok kart türü vardır. Ancak, satın almadan önce birçok seviyeden geçmeli ve madeni para biriktirmelisiniz. Ya da, isterseniz, en sevdiğiniz arabanın kilidini açmak için oyuna para ekleyin.

Oyundaki müzik insanları çok daha heyecanlandırıyor

Oyunun 3D grafikleri harika, oyundaki karakterler selef versiyonuna göre tipik bir çizgi film tarzında tasarlandı. Eğer bir Mario Kart hayranıysanız, Beach Buggy Racing 2, oyunun getirdiği heyecanla sizi memnun edeceğinizden emin olabilirsiniz. Oyundaki müziğin de mükemmel olduğunu unutmayın, bu oyunun deneyimi sırasında insanları çok daha heyecanlı hale getirecektir. Ancak Beach Buggy Racing 2'de, cephaneliğinizde toplayabileceğiniz ve yükseltebileceğiniz 45'den fazla güç var! Burada eğlenmenin sınırsız yolları var! En iyi güçlendirmelerden bazıları “Donut Tire” ve “Katil Arılar” dır. Ne olduklarına gelince, oyunu oynayarak kendiniz çözmelisiniz! Aracın yönünü kontrol etmek için elinizi sola veya sağa kaydırmak için dokunma işlemini kullanın. Aracın hızı ekranı tutarak korunur. Pisti ve nasıl hızlı hareket edeceğinizle tanışın ve ardından ilk yarışları başlatın. Offroad pisti, eğlence parkları, vahaları, pistler gibi düzinelerce farklı arazi ve mekanla tasarlanmıştır… sırayla yeni alanlarda deneyim ve deneyim yarışları.

HappyMod
İndirmek