Battle Bay Mod + APK 4.9.4 Mod Menu

Battle Bay MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Battle Bay
Tür Action
geliştirici Rovio Entertainment Corporation
Boyut 35.93 MB
En son sürüm 4.9.4
mod bilgisi Mod Menu
Güncelleme 2023-11-01

Battle Bay açıklaması

Mod Özellikleri:

Battle Bay yoğun bir deniz savaş oyunu

Sun Tzu'nun dövüş sanatını veya kafanızda biriktirdiğiniz herhangi bir savaş bilgisini kullanın, burada tam olarak kullanın ve takım arkadaşlarınızla mümkün olduğunca çabuk kazanın. Bunun gibi takım arkadaşlarıyla bir deniz savaş oyunu ile, hangi “yol” izlemek istediğinizi düşünmeniz gerekecek: sadece savaşta yıldız olmak isteyin veya takım arkadaşlarınızla koordine etmek ve takım için en iyi ortak stratejiyi bulmak için çok çalışmak istiyorum Daha yüksek bir rütbeye ulaşmak istiyorsanız, loncanızı oluşturabilir ve başkalarını sizinle oynamaya davet edebilir veya her yerde oyuncularla yüksek sıralamalar için rekabet etmek üzere mevcut bir loncaya katılabilirsiniz. İşiniz, takım arkadaşlarınızla savaşmaya ve rakibin tüm gemilerini yenmeye çalışacağınız tamamen anlaşılabilir. Loncanızla veya arkadaşlarınızla oynamak için.
Battle Bay, kimsenin oynamadan oynamadığı hit Angry Birds oyununun yayıncısı olan yayıncı Rovio Entertainment Corporation'dan yoğun bir deniz savaş oyunudur. Usta modern savaş gemileri, tüm düşman savaş gemilerini ezmek için takım arkadaşlarınızla savaşın. Filonun kendisi zaten güçlü, ancak silahlarla donatıldığında daha da güçlü. Silahların gücü renklerle işaretlenmiştir: gümüş, mavi, mavi, mor ve alttan yüksekten yüksek altın. Bazı yeni kaynaklar öderseniz yeni açılan bazı mürettebat işe alınabilir.

Battle Bay MOD APK

Böyle çekici bir oyunu reddetmek için hiçbir neden yok

Böyle çekici bir oyunu reddetmek için hiçbir neden yok. Oradan, kaçırılmaması gereken birçok yeni şey bulacaksınız. İkili 2vs olacak. Her saldırıdan sonra, silahların bir sonraki saldırıyı beklemek için soğuması gerekiyor.
Kazanan takım, diğer tarafın savaş gemilerini vuran taraf olacak, o zaman haritada mavi bir nokta yakalayacaksınız. Sapma yok, düşman gemisi tuzaklarını pusuya düşürmek, takım arkadaşlarıyla savunma kampanyaları oynamak için araziden yararlanın, gerilalara sürprizle saldırmak için sudaki engellerden yararlanın… aynı anda yapacak çok şey ve 5 dakika tam olarak çok uzun olacak heyecan, gerilim. Takım arkadaşlarınızdan öneriler alacaksınız veya savaşta önerilerinizi yapacaksınız, ancak hepiniz arazinin merkezinde bir savaş gemisi çekmek için bir araya geliyor veya hepsi Doğu Grevini yapıyor, hem de düşman gemilerini tuzak alanına vuruyor hem de cezbediyor Birçok arazi niş ile ve sonra ateş etmek için saklanmaktan atlayın. Aynı zamanda, her silah ve mürettebatın onları iyi tanımanız gereken farklı özellikleri vardır. Özellikle, hepsinin bir yetenek ağacı var ve onları her eğittiğinizde, etkileyici yeni becerilerin kilidini açabilecek ve kilidini açabilecekler.
Diğer oyuncularla 5 deniz savaşı. Her oyuncunun bir hedef çekmek veya oyunda herhangi bir alana saldırmak gibi bazı birincil silahları vardır. Oyuncuların keyif alacağı ilginç bir nokta, birçok heyecan verici eşya alacağınız göğsün açılmasıdır. Oyuncuların sahip oldukları silahların etkinliğini artırmalarına yardımcı olacak bir kaynak olabilirler. Oradan, saldırılarını kolayca optimize edecekler ve diğer oyuncuları oynamak ve kazanmak için doğru yolu seçecekler.

Battle Bay MOD APK

Oyuncular kendileri için 5V'lere katılmak için tam olarak donatılmış bir tekneye sahip olacaklar

Ancak Google Play'deki giriş altındaki yorumları görmek için aşağı kaydırırken ve çok fazla övgü görüyorum, o zaman sanırım, belki de tam olarak aradığım şey bu. Bu daha iyi bir yol değil mi? Toplam 5 tür kıdemli savaş gemilerine sahip olacaksınız. Savaş Körfezi'nde, oyuncular kendileri için 5V'lere katılmak için silahlarla donatılmış bir tekneye sahip olacaklar. Oyuncunun doğru silahı seçmek ve düşmana doğru bir şekilde vurmak için dikkat etmesi gereken yüksek veya düşük dalgalara sahip olacaklar. Normal, diğer bilinmeyen oyuncularla takım kuracağınız ve düşmanlarla savaşacağınız oyun sunacak. Ayar oldukça hızlı bir zamanda gerçekleşir.Bu oyunu oynadıktan sonra, bazı ipuçlarını daha yeni paspaslarla paylaşma özgürlüğünü alıyorum, umarım deneyiminiz benimkinden daha pürüzsüz ve ilerleyecektir. Bu oyunu deneyimlediğinizde heyecan verici bir nokta, Körfez'in suyunun aynı temaya sahip diğer oyunlar kadar pürüzsüz olmamasıdır. Özellikle, bulduğunuz üç mod normal, ikili ve özel içerir. Yani her oyuncunun düşmanı doğru bir şekilde hedeflemesi gerekecek.

Battle Bay MOD APK

Nitro Boost gibi savaş sürecini destekleyecek ürünler

Ancak bu 5 dakikada kaç şey olduğunu hayal edebilirsiniz: gemiyi kontrol edin, nişan, ateş, düşmana yaklaşmak için dalgaları takip edin, gemiyi hareket ettirin, böylece hedef ve ateş etme dalga hızı ile makul olacak. İlk 1-2 maç, engellerin ve düşman gemilerinin sayısı çok fazla olmadığından, taktik gereksinimler çok karmaşık değildir. Oyunun karmaşık bir planı yoktur, sadece gemiyi seçmeye ve savaşmaya başlamanız gerekir. Sadece bir savaş geminiz olduğundan, her savaş gemisinin sadece güçlü yönleri vardır. Her birinin yeteneği ve saldırı gücü vardır. Diğer birçok oyuncuyla gidecek ve kesin hedefleme ve saldırılar gerçekleştireceksiniz. Sırasıyla ekibinizi donatmak için basitten modernden moderne silah satın alacak: toplar, torpidolar, balistik füzeler… veya bazen sadece nitro boost, elektromanyetik kalkan gibi savaş sürecini desteklemek için ürünleri nesneler… daha derine inen her silah daha da arttırılabilir Oyundaki ortam, oyuncuların birbirlerini kolayca bulabileceği bir körfezde ayarlanır ve düşmanların saldırılarını gizleyebilecek ve kaçınabilmek için çevresel unsurlar vardır. Yukarıda belirtildiği gibi, bu modların ortak noktası, oyunun birincil oyununun etrafında dönmeleri, oyuncuların her zaman dalgaları olan sudaki düşmanlara saldırmak zorunda oldukları şeyden yararlanacaklarıdır. . Bu nedenle, oyuncular huşu uyandıran destek becerileri bulabilecekler.

Battle Bay, oyuncuların dramatik deniz savaşlarına gireceği bir oyundur

İlk başta hala oynamaya çalışmadım çünkü oyunu biraz dikkatli seçiyorum. Her maç maksimum 5 dakika. Tek başına savaşmanın asla iyi bir karar olmadığı söylenebilir (aksi takdirde hiç kimse böyle bir 5'e 5 oyun modu yapmazdı). Takım arkadaşlarınızı nasıl koordine edeceğinizi biliyorsanız, aynı zamanda zayıf yönlerinizi telafi etmek için tüm ekibin avantajlarından yararlanacaksınız. Grafik çok güzel, müzik de çok şaşırtıcı.
Oyun sırasında verdiğiniz her karar savaşın sonucunu etkiliyor. Her gemi türünün farklı bir silah sistemi vardır, bu nedenle ekipman, makineler ve silahlar yuvaya göre yükseltilecektir.Battle Bay, oyuncuların karşılaşmaları gereken dalgalar ve düşmanlarla dolu bir koyda dramatik deniz savaşlarına gireceği bir oyundur. Buna ek olarak, yeni öğeler görünecek ve diğer birçok oyun modunda size yardımcı olacaktır. Maçlar boyunca, oyuncular kendilerini ve teknedeki mürettebatı güçlendirmek için deneyim ve ilgili eşyalar alacaklar.

HappyMod
İndirmek