B612 AI Photo&Video Editor Mod + APK 13.0.11 Abone

B612 AI Photo&Video Editor MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi B612 AI Photo&Video Editor
Tür Photography
geliştirici Snow Inc
Boyut 112.76 MB
En son sürüm 13.0.11
mod bilgisi Abone
Güncelleme 2024-02-28

B612 AI Photo&Video Editor açıklaması

Mod Özellikleri:

B612 ile çarpıcı resimler ve videolar oluşturun

Bu özellik ile makyaj için endişelenmenize gerek yok; Akıllı sistem yüz formatını destekleyecek ve en iyi fotoğrafları oluşturacaktır. Bu gün ve yaşta, istediğimiz zaman selfies ve resimler çekebiliriz. B612 bu gelişmiş uygulamalardan biridir. Bu uygulamada hiçbir şey imkansız değildir.B612, çarpıcı resimler ve videolar oluşturmanıza izin veren bir uygulamadır. Kullanıcı topluluğunun çeşitli ve yaratıcı filtrelerine göre B612 ayrıca mevcut çok çeşitli filtrelere sahiptir. Film ve görüntü türündeki uygulamalarla, kullanıcı hizmeti her zaman en üst düzeyde ayarlanır. Sadece birkaç muslukla tonlarca filtreye ve efektlere kolayca erişebilirsiniz.
B612'de bir filtre oluşturmak çok basittir. B612-En İyi Ücretsiz Kamera ve Fotoğraf/Video Düzenleyicisi, hem kameraları hem de son derece profesyonel editörleri içeren hepsi bir arada bir uygulamadır. Bu nedenle, doğrudan fotoğraf veya video çekerken farklı filtreler uygulama seçeneğine sahip olmak yerine, artık kaydetmek için uygulamanın yerel kamera kalitesini kullanabilirsiniz. AR efektleri ekranınızda kaydedilen kameradan görüntülenecektir. Teknolojinin ilerlemesi, bugün saniyeler içinde fotoğraf çekmemize izin veren şeydir.
Şimdi özel, güçlü, anlık ve yüksek kaliteli bir videoya bakalım. B612 gibi görüntü düzenleme aracı. B612'deki sanatsal gökyüzünü serbest bırakabilirsiniz. Uygulamaya ilk kez geldiğinizde, uygulamanın hemen içinde inşa edilen çok sayıda filtre tarafından şaşıracaksınız. O zaman videonuz da önemli olacak ve size harika deneyimler getirecektir.Now, B612 gibi uygulamalar sayesinde her şeyi yapan bir güzellik kamera uygulamamız olabilir.

B612 AI Photo&Video Editor MOD APK

Bu uygulama, yüzünüzün her satırını güzelleştirmenize yardımcı olabilir

Dahası, uygulamaya benzersiz müzik klipleri ekleyerek videolarınızı da canlandırabilirsiniz. Kendiniz oluşturulan benzersiz fotoğraf ve videoları indirmeye ve deneyimlemeye çalışın. Bunun yanı sıra, bazı çarpıcı uygulamalarla artık çok sayıda filtre, video düzenleme ve daha fazlasını kullanabiliriz. Kullanabileceğiniz tonlarca filtre de var. AR kullanarak karakterler - Bu uygulama o kadar gelişmiş ki, kullanabileceğiniz gerçeklik özelliklerine de sahip. gerçek hayata eklendi, istenirse, herkesin farklı bir yaşam sürebileceği yeni bir dünyaya eklendi.B612, aşağıdaki özelliklerle daha parlak ve daha keskin hale getirmek için fotoğraftaki yüzünüzün her çizgisini güzelleştirmenize yardımcı olabilir: Bir kez İstenen resim/video ürününü oluşturduktan sonra, yüksek kaliteli dosyaları çıkarmak için B612'deki dışa aktarma dosyası özelliğini hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, kullanıcıların uygulamayı sürekli olarak en uygun olana yükseltebilmeleri için her zaman eksiklikleri ve ihtiyaçları tanıma. Bahsedilecek en önemli özelliklerden biri, cihazın yerel kamerasının kullanılmasıdır. Bu uygulamayı kullanırken alabileceğiniz benzersiz şeylerden biri, filtrelerinde belirtilmesi gerektiğidir.
İnsanlar sadece istediklerinde düzenlediler. Fotoğraf albümleri, kişisel müzik videoları veya benzer amaçlarla yapmak. Ve kullanmanız için birkaç küçük hata daha düzeltildi. Uygulamanın en iyi filtrelerini cihaz ekranınızda sadece birkaç basit dokunuşla deneyimleyeceksiniz. Teknisyenin gelişmiş özelleştirmeleri sayesinde, şimdi uygulamadaki yerleşik kamera orijinal kameradan daha akıllı olacak ve kesinlikle size ilginç deneyimler getirecek. Resimlerinizi yeni seviyelere çekebilecek bazı artırılmış gerçeklik çıkartmalarına da erişebilirsiniz. Videolarınız için daha fazla kontrol sağlamak için oynatma hızlarına ve daha fazlasına erişebilirsiniz.

B612 AI Photo&Video Editor MOD APK

B612 bir kamera filtresi ve güzellik uygulamasıdır

Bu uygulamanın olağanüstü avantajlarını öğrenelim. Bazen selfie fotoğraflarını olabildiğince çabuk kurtarmak isteyeceksiniz, ancak yüzünüz güzel makyaj katmanlarına sahip değil.B612, Snow tarafından oluşturulan bir kamera filtresi ve güzellik uygulamasıdır. Anında sevimli bir hayvana dönüşebilir veya tek bir muslukla mükemmel bir cilde sahip olabilirsiniz. Burada, videolarınızı kolayca oluşturmak için heyecan verici melodileri, çeşitli efektleri ve daha fazla özelliği olan müzik videoları oluşturabilirsiniz. Şimdi, bu uygulamada yapabileceğiniz zaman çarpıcı videolar oluşturmak için üçüncü taraf düzenleme uygulamalarını kullanmanız gerekmiyor. ve renk efektleri mevcut. O zaman, seçilen filtre hemen fotoğraf ve video kameranıza ek olarak eklenecektir. Bu uygulamanın ne yaptığını merak ediyorsanız, temelde tonlarca filtre, çıkartma ve hatta müzik videoları kullanmanıza izin veren hepsi bir arada bir kamera uygulamasıdır. Çarpıcı başyapıtlar yaratmak için artık Photoshop uzmanları olmamız gerekmiyor. Bunu yapmak için ana editör olmanıza bile gerek yok.
Geçmişte, sosyal ağlar ve çevrimiçi sohbet uygulamaları olmadığında, fotoğraf ve videoları düzenleme ihtiyacı fazla değildi. Uygulamanın görüntü ve video dosyalarını dışa aktarma yeteneği, fotoğraflara/resimlere ek olarak, akıllı kamera ile B612'de videolar da verebilir ve düzenleyebilirsiniz. Videonuzu canlı ve etkileyici video çalışmalarına dönüştürmenize yardımcı olur.PP ile birçok şey yapabilir, filtrelerinizi oluşturabilir, resim ve videoları düzenleyebilir ve düzenli olarak güncellenen bir dizi akıllı efektle düzenleyebilirsiniz. En son sürümü indirin ve birçok özelliğin tadını çıkarın.
B612, diğer resim ve video düzenleme uygulamalarından daha özel bir özelliğe sahiptir. Buna ek olarak, sonuçta bu uygulamanın içinde yalnızca kullanabileceğiniz kendi benzersiz filtrelerinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca, kameranızın bu uygulamayla yapabileceği diğer akıllı özelliklerden oluşan bir sistem yaşayacaksınız. Ayrıca, ayrıca, ayrıca olacaksınız. Uygulamanın tüm bu akıllı özelliklerini kısa videolarınıza uygulayabiliyor. Günümüzde çoğu uygulamalar çok fonksiyonlu. Tekrar düşün.

B612 AI Photo&Video Editor MOD APK

Uygulama, günlük güncellenmiş AR efektlerine sahip daha akıllı bir kamerayı destekler

Kullanıcıların filtrelerini oluşturmalarını sağlar. Gerçekten de sosyal medya hesaplarınız için etkileyici fotoğraflar ve videolar oluşturmak için birçok yardımcı programınız var. En sevdiğiniz efektleri seçmeniz gerekir; Uygulama sizi nasıl mutlu edeceğinizi bilecektir. Bahsedilecek ilk şey kesinlikle uygulamada yerleşik olan akıllı güzellik özelliği olacaktır. Daha fazlasını bilmek için özellikleri şunlardır: İnanılmaz filtreler ve çıkartmalar - çoğu insanın çekici bulduğu B612'nin ana özelliği kullanabileceğiniz 1.500 çıkartma. Ayrıca ideal yüz şeklinizi bulabilir ve ailenizi ve arkadaşlarınızı etkileyebilirsiniz. İlk kez yapsanız bile, sadece birkaç muslukla hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Onlar sayesinde, fotoğraflarınızı ve videolarınızı hızlı bir şekilde sanat eserlerine anında ve kolayca çevirebilirsiniz. Bu uygulama her zaman kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak ister. Yine de, geliştiriciler hala çarpıcı resimler çekmek için bize daha fazla neden vermenin yollarını arıyorlar. . Buna ek olarak, uygulamanın sizi önde bekleyen birçok yeni özelliği vardır. Ve her zamanki gibi, bu uygulama güncellemesinde, kullanıcı deneyimini optimize etmek için birçok yeni özellik eklenmiştir. B612, müzik videoları da oluşturabilen çok amaçlı bir uygulamadır.
B612 ile bu özel bir avantajdır. Bununla birlikte, bu güncellemede 17 yeni güzellik efektini de alacaksınız. Uygulamanın size getireceği benzersiz efektler ve teknolojilerin dışında, fotoğraflarınızı desteklemek için başka özellikleri de kullanabilirsiniz. Pek çok özellik için mükemmel bir araca büyüleyici olurdu, değil mi? B612-En İyi Ücretsiz Kamera ve Fotoğraf/Video Düzenleyicisi, içinde birçok farklı heyecan verici özellik içeren harika bir hepsi bir arada kamera uygulaması olacak. Selfie'ler, manzaralar, yiyecekler ve daha fazlası için mükemmeldirler. Burada çok fazla özelliğiniz olduğu için uygulama şimdi tüm ağır kaldırmayı yapacak.

B612'de bu çıkartmaların tonları var

Buna ek olarak, detaylar ortaya çıkaran renk eğrileri, bölünmüş tonlar ve HSL gibi araçlarla doğru renkleri düzenlemenize yardımcı olan gelişmiş renk düzenleme araçları vardır. Birkaç özel anı yakalamaya çalışalım. Bu uygulamada gelişmiş bir yüz tanıma özelliğine sahip 1.500'den fazla benzersiz çıkartma var. Bu hala yeterli değilse, kolajlar oluşturmak ve bazı sevimli öğeler eklemek için uygulamayı kullanarak fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Son olarak, farklı efektler ve melodiler sayesinde bu uygulamada müzik videoları da oluşturabilirsiniz.
Belki sizin için bazı harika fikirler vardır. Orada fotoğraf çekmek veya fotoğraf çekmek ve düzenleme için bir kamera sisteminden oluşan bir uygulama mı arıyorsunuz? Bu kesinlikle gereksinimlerinizi tamamen çözen bir uygulama olacaktır. Ancak teknolojinin ilerlemesi sayesinde, kalıcı anıları saniyeler içinde alabiliriz. Bu muhtemelen 500 milyondan fazla yükleme ile Google Play Store'da en çok indirilen uygulamalardan biridir. Şimdi, eğlenebilir ve selfie'leriniz için çok çeşitli efektlerin tadını çıkarabilir ve o zamanlar, sadece resminizi çekmek için saatler alır. Yani, ihtiyacınız olan birçok şeyi yapabilirler. Uygulamada, uygulamanın yüz tanıma özelliği sayesinde anında kullanabileceğiniz bu çıkartmaların tonları vardır. Hayata çıkan sevimli karakterleri karşılamak ve resimlerinizi ve videolarınızı daha heyecan verici hale getirmek için AR çıkartmaları kullanın.

HappyMod
İndirmek