Assistant Pro for Android Mod + APK 24.25 Ücretsiz ödedi

Assistant Pro for Android MOD APK Icon
3.6
Uygulama ismi Assistant Pro for Android
Tür Productivity
geliştirici Aa Mobile
Boyut 3.26 MB
En son sürüm 24.25
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2022-11-29

Assistant Pro for Android açıklaması

Mod Özellikleri:

Android için asistan profesyonel, cihazın ayrıntılı durumunu her zaman düzenli olarak gerçek zamanlı olarak izler

Android için Asistan Pro'da Otomatik Yönetim, Temizlik ve İşlemeyi Bulacaksınız, özellikle pil ömrü için. Android için Yardımcı Pro, Android cihazınızın içinde sahip olduklarınızı kolayca yönetebileceğiniz ve performanslarını sağlamak için gereksiz şeyleri kaldırabileceğiniz bir uygulamadır. ROM, RAM, mevcut sıcaklık ve diğer birçok değerli özellik parametrelerini bulabilirsiniz. Özellikle, uygulama cihaz için enerji tasarruf etmenize yardımcı olan birçok kullanım modu sağlar ve bu modu uygulayabileceğiniz birçok özellik vardır. Sonuçlar oldukça kötü.Bir işlem özelliğidir (otomatik destek ve hızlı destek). Android için Asistan Pro, CPU, AM Kapasitesi, ROM, SD kart, Batarya dahil olmak üzere cihazın ayrıntılı durumunu her zaman düzenli olarak izler. Genel olarak, telefondaki farklı görevlerin çoğu Android için asistan profesyonel ile yapabilirsiniz. . Bu nedenle, multimedya dosyaları, APK'lar, görüntüler ve yaygın olarak kullanılan diğer dosyalar olduğu için gerekli olanları silmeyi veya tutmayı düşüneceksiniz.

Assistant Pro for Android MOD APK

Android için Asistan Pro, cihazın temel parametrelerini gözlemliyor

Dahil edilen özellikler de kullanıcılar için uygun değildir. Cihazın performansını ve durumunu bileceksiniz, böylece bazı ayarlamalar yapabilmeniz için. Android için asistan profesyonelle ilgilendiğiniz ilk faktör, cihazın temel parametrelerini gözlemlemektir. Android yardımcısı tarafından, cihazı etkileyen nedenleri bulmaya ve bunları ortadan kaldırmaya başlayacaksınız. Uygulamanın başka bir ilginç özelliği de var: Kullanıcılar temalarını değiştirebilir. Uygulamayı gözlemlerken ve kullanırken deneyimi değiştirmek istediklerinde tamamen anlaşılabilir. Ayrıca widget'ları hızlı ve düzgün bir şekilde yönetmeye yardımcı olur. Telefonunuzu kullanırken daha iyi bir deneyim elde etmek için bu kullanışlı uygulamayı indirin. Sistemle ilgili birçok öğeyi kolayca bulabilirsiniz, ancak uzun zamandır kullanılamazsınız. Özellikle, gözlerinizin önünde bir dosya türü listesi ve cihazda aldıkları gerçek alan miktarı görünecektir.

Assistant Pro for Android MOD APK

Bu uygulama, kullanıcıların dosyaları yönetmesine, önyükleyiciyi yönetmesine yardımcı olur,

Sırada telefon durumunu yönetmeye yardımcı daha iyi özelliğe sahip. Android için yardımcı Pro, ayrıca kullanıcıların dosyaları yönetmelerine, önyükleyiciyi yönetmelerine, böylece Bluetooth, WiFi, GPS, Otomatik Senkronizasyon, Otomatik Düzenleme gibi otomatik modlar aracılığıyla kullanılmasına yardımcı olur Ekran, dokunsal geri bildirim, ekran parlaklığı, bekleme zamanı. Sonuç, telefonunuzun öncekinden daha az pil tüketmesidir. Oradan, başka amaçlar için kullanmak için biraz boşluk bırakacaksınız. Sistem dosyaları, kullanıcılar da Android için asistan Pro tarafından tanınan gereksiz dosyalara ve büyük dosyalara geçmelidir. Telefon ve Tablet Telefonla etkin uygulamalar geldiğinde, Siri, Cortana veya Google şimdi gibi tanıdık isimleri hemen düşüneceksiniz. Buradaki nedeni, bu adların sahip olmadığı işlevdeki farklılıkların. Android için Müdür Profesyonel, cep telefonunuzdaki neredeyse her şeyi yönetmenize yardımcı olabilir, böylece telefonunuz organize kalabilir ve daha verimli çalışabilir. Bu şekilde her zaman gerçek duruma sahip olursunuz, kapasitenin dolu olup olmadığını görün, çok fazla bellek alan bir parça var mı, yoksa pili şarj etmenin zamanı geldi mi? Bu bilgiler, bellek yükünü azaltmak ve indirilecek yeni dosyalara hazırlanmak için dosyaları proaktif olarak düzenlemek gibi derhal tepki vermenize yardımcı olacaktır. . Ayrıca, yeterli önlemler almak için kullanırken cihazın durumunu da izleyebilirsiniz.

Assistant Pro for Android MOD APK

Sesi kontrol etmek gibi diğer birçok küçük özelliği kontrol etmek için

Bu yüzden Android için Asistan Pro'daki kolaylık daha iyi. Bu işlem sistemi temizlemeye ve önbellek, küçük resim önbellek, geçici dosyalar, günlük dosyaları, boş klasörler, boş dosyalar, tarayıcı geçmişi, pano, geçmiş pazarları, gmail geçmişi, Google Earth geçmişi gibi mobil depolama türleri aracılığıyla taranmaya yardımcı olacaktır. Bu uygulama, her öğenin boyutunu tekrar kontrol eder ve kullanıcıların hangi parçaların sileceğine karar vermeleri için öneriler verir (açma frekansı, dosya kullanımı veya dosya indirme tarihine göre). Oradan, cihazı ne kadar iyi kullandığınızı göreceksiniz ve gereksiz bazı şeyleri temizlemek için diğer özelliklerden yararlanmaya başlayacaksınız. Cihazınızın içindeki alanı serbest bırakan bazı özellikler cihazınızı daha uzun kullanmanıza yardımcı olabilir.
Ancak Android görünüşü için asistan Pro gibi birden fazla özelliği destekleyen bir uygulamanın bir nedeni olmalı. Google'ın hem iOS'u hem de Android'i destekleyen sanal asistan olarak çok dikkat çektiği bir zaman vardı. Kullanıcıların daha iyi kullanmak için kapsamlı bir telefon yönetim aracı bulması, verimliliği optimize etmesi ve pil ömrünü telefonları için tasarruf etmesi tamamen kolaydır.Android için asistan profesyonel olarak, ses seviyesini kontrol etmek, yeniden seçmek gibi diğer birçok küçük özelliği de kontrol edebilirsiniz. Telefon zil sesi, başlangıç ​​süresini seçerek, her şeyin tek bir yerde görüntüleneceği uygulama ekranını açın. Doğrudan telefonda yaparken olduğu gibi farklı ayrı özellikler arasında gidip gelmeden kolayca manipüle edebilirsiniz. Ayrıca çalışan uygulamaların bir uyarı listesini alırsınız ve hangilerini durdurmak istediğinizi seçebilirsiniz. Çok fazla dosyayı kopyalayarak bilgi tıkanıklığına yol açar. Ayrıca, cihazınızdan kaldırıldığında bile uygulamaları yüklemeye veya yedeklemeye ve geri yüklemeye yardımcı olur. Cihazın durumunu, sistem dosyalarını veya büyük dosyaları silebilirsiniz. Ayrıca, bazı özelliklerin güç tasarrufu moduna sahiptir ve listelediği uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz. Önbellek, geçici dosyalar, uygulama geçmişi ve kaldırabileceğiniz diğer birçok dosya türü gibi sistem dosyalarının bir listesi kaldırılabilir. Toplu özelliklerin tümü ana uygulama arayüzünde görüntülenir. Uygulama, telefonunuzu otomatik olarak temizleyecek ve düzenleyecektir, bundan sonra istediğiniz IgG, gerekirse daha fazla görüntüleyebilir ve silebilirsiniz. Android için asistan Pro'nun ana ekranına gidin ve telefonunuzdaki her şeyi özelleştirebilirsiniz. Aynı zamanda, farklı dosya türlerinin kullanılmış alanı da görebilirsiniz. Bu aynı zamanda gereksiz arka planın çalışmasını önlemenize yardımcı olur.

HappyMod
İndirmek