AB Evolution 2023 Mod + APK 2.9.20 God Mode

AB Evolution 2023 MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi AB Evolution 2023
Tür Roleplaying
geliştirici Rovio Entertainment Corporation
Boyut 61.52 MB
En son sürüm 2.9.20
mod bilgisi God Mode
Güncelleme 2024-02-28

AB Evolution 2023 açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncuların oyunda toplayabileceği 100'den fazla yeni karakter

En iyi oyuncular, her sezondan sonra çok fazla bonus olacak. Bu yerin anlamsız gizemleri uzun zamandır var; Gizemi çözmek için anahtarı bulun. Ancak bu oyunda, Domuzlara karşı kutulu bir mücadelede 3D ortamda oynuyorsunuz. Ayrıca toplayabileceğiniz 100'den fazla yeni karakter var. Burada, kuş şehrinin genişliğini ve karakter tasarımlarını takdir edeceksiniz.

AB Evolution 2023 MOD APK

Oyuncular harika ödüller kazanmak için PVP turnuvalarındaki diğer oyunculara karşı savaşabilir

Buna ek olarak, oyuncular aynı zamanda nadir kuş savaşçılarını kuş kasabasında inkübe ederek “avlayabilir ”.angry Birds Evolution 2022, kuş adasında yüzlerce farklı kızgın kuş toplanırken daha muhteşem bir dönüş. Sizinle aynı seviyeye sahipler. Angry Birds Evolution 2020'nin oyuncuların seçebileceği iki ana modu var. Bazı kuşlar en sevdikleri alanlarda X2 gücünü arttırmıştır. Deneyimin tadını çıkarın, ancak aşağıya bir inceleme bırakmayı ve yeni sürümü hızlı bir şekilde güncellemeyi unutmayın. Ardından, harika ödüller kazanmak için PVP turnuvalarındaki diğer oyunculara karşı da savaşabilirsiniz.

AB Evolution 2023 MOD APK

Angry Birds Evolution 2020 aksiyon tempolu ve bağımlılık yapan bir oyundur

Tüm küresel oyuncuların başarıları haftalık sıralamalarda ayrıntılı olarak güncellenir. Örneğin, çölde malzeme toplarsanız, sarı tüylü kuşları yumurtadan çıkarma şansınız yüksektir. Sağladığımız mod sürümü ile savaşçılarınızın her zamankinden daha güçlü olmasına yardımcı olacaktır. Oyun tamamen 3D'de, böylece daha sürükleyici bir deneyimin tadını çıkarabilirsiniz. Burada, sürünüzü her zamankinden daha güçlü hale getirebilirsiniz. Bazı türler bile özel becerileri dönüştürme veya kullanma yeteneğine sahiptir. Ve oldukça fazla savaş deneyimi.angry Birds Evolution, küresel olarak başarılı franchise'a yepyeni bir taksittir.Familiar oyun-Daha önce Angry Birds oynadıysanız, her sürümde aksiyon tempolu ve bağımlılık yapıcı bir oyun bekleyebilirsiniz.

AB Evolution 2023 MOD APK

HappyMod
İndirmek