Among Us Mod + APK 2024.3.5 Kilitli

Among Us MOD APK Icon
4.4
Uygulama ismi Among Us
Tür Action
geliştirici Innersloth Llc
Boyut 675.19 MB
En son sürüm 2024.3.5
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-03-07

Among Us açıklaması

Mod Özellikleri:

Bir imposter eklemeyi seçmek için ücretsiz, oyuna görevler ekleyin

Gerçekten harika bir deneyim oldu. Birisi sadece engelleri sabote etmek için çalıştı, keşfedilinceye kadar, gemiden atılacaklardı. Crewmatesthis ile Chat bu oyunun en heyecan verici özelliğidir, çünkü oyunu oynarken dünyanın gerçek oyuncularıyla konuşabilirsiniz. Hedeflerin yanı sıra, oyunların oynamayı eğlendirmesi ve daha heyecan verici hale getirmesi için birçok harita ve diğer çekici işlevlere sahip olacak. Her şey zengin ve canlı ve hatta oyuncular uluslararası festivallerden özel kostümler alma şansına sahip olacaklar. sahtekarlığı bulmak çok önemlidir. Mobil cihazınızı iyi bir internet bağlantısıyla bağladığınızdan emin olun, aksi takdirde oyununuzu kaybedebilirsiniz. Oyunuzu oynayın ve mürettebat arkadaşlarınızı öldüren kişiyi bulun. Havalandırmayı temizlemek için bir alana gittiğinizde, beklenmedik bir şey olur: Sahticinin havalandırma arzusu mümkün olmayacaktır. Bu nedenle, hafif kalpli atmosfer stilistik seçimleri mükemmel bir şekilde tamamlar. Aramızda, oyuncu sayısına bağlı olarak, oyunu daha ilginç hale getirmek için bir sahtekar eklemeyi, görevleri eklemeyi seçebilirsiniz. Ayrıca bu da çok önemli bir özelliktir, çünkü oyunuzu imposter'a karşı yapmak için başkalarıyla tartışmanız gerekir. Böylece, en çok oyu olan kişi bir sonraki turda haritadan atılacaktır. Buradaki oyuncular argümanlarını bir sohbet kutusu içinde verecek ve tartışma süresi bittikten sonra şüpheli buldukları kişiye oy verecekler veya oylamayı atlayacaklar.

Among Us MOD APK

Aramızda oynanışı kurtadam oyunundan ilham alıyor

Imposters için, geminin mevcut konumundan ayrılmasını önlemek için vandalizme ihtiyacınız var. Bu, hızlı eller veya beceri gereksinimleri gerektiren bir oyun değildir. Başka bir deyişle, sahtekarlık temizlenmiş yere gittiğinde düğme görünmeyecektir. Bir oyun ekranı oluşturmak istediğinizde, birçok faktörle ilgileneceksiniz. Astronotların sahtekârla ilgili ipuçları var. Astronotun fraksiyonu, kötü adamları tespit etmek ve onları gemiden kovalamak için izler bulacak. Freeto farklı adımlar ve kararlar alıyorsunuz çünkü seçimleriniz üzerinde tam kontrolleriniz var. Aramızda oynanışı basittir ve her oyuncu işlevlerini bildiğinde ve seviyeyi kazanmak için iyi davranmaya çalıştığında kurtadam oyunundan esinlenir . Serbestçe hareket edebilir ve diğer oyuncuları öldürmek dışında bitmemiş olanı yapmaya devam edebilir.
Bu oyunun sadece mod versiyonunu sağlayan bazı benzersiz özellikleri vardır. Her üyenin farklı miktarda çalışması vardır, ancak bazı işler özellikleri paylaşır ve her zaman oyuncunun haritada hareket etmesine ve mini oyunlarla etkileşime girmesine neden olur. Tersine, havalandırma tasarımı sayesinde sahtekarlıklar daha geniş bir aralığa sahip olacak ve hareket etmelerini ve tespit edilmemiş mürettebat arkadaşını bitirmelerini sağlayacaktır. Bu keyifli bir oyun. Görevleri gerçekleştirebilirken, bazı görevlerin aktif karakterin mürettebat olarak rapor edeceği sinyal etkileri vardır.
Eğer kalan astronot sayısı çok küçükse, bunun gerçekleşmesine izin vermeyin. Herkesin düşüncelerine dayanarak farklı bir oyun tarzı vardır, tam olarak ne düşündüklerini kavramak zordur. Bu iki tarafın hedeflerini öğrendikten sonra, bu iki tür karakterin özelliklerinin, cesetleri tespit edebilecekleri ve toplantıları çağırabilecekleri bir nokta dışında tamamen farklı olacağını kesinlikle anlayacaksınız. .

Among Us MOD APK

Bu oyun son derece çekici bir çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunudur

Ancak, birkaç katil mürettebata hepsini yok etmek amacıyla sızdı. Görevler ve farklı turlar oynayarak kendi başınıza bir şeyler kazanmanız gerekir. Eğer eğlenmek istiyorsanız, her şeyi yönetin ve herkesin etkinliğine dikkat edin. Çevrimiçi bir oyundur; Gerçekten de, maçları arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularınızla atlayamayacaksınız .. Bununla birlikte, arkadaşlarınızla ya da yalnız oynamak için en az 4 oyuncuya ihtiyacınız olacak.
Aramızda son derece Yayıncı Innersloth'un çekici çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu. Ancak, sahtekarlığı hemen bulmak kolay değildi. Oyunun içeriği basittir, ancak oyuncular akıl yürütmek için birçok farklı faktörden yararlanmalı ve diğer üyelerin bilgileri kullanmak için aktif etkileşimine ihtiyaç duymalıdır. Oradan, oyuna başlamadan önce, bunları düzgün bir şekilde ayarlamak için ev sahibine danışmanız gerekir. Bu nedenle, herhangi bir oyuncunun gerçekleştirdiği unsurlara karşı uyanık olması ve çevresine dikkat etmesi gerekir.
Astronotların kaderi gibi mi? Gemi, yer bırakmak için gemiyi başlatmanın bir yolunu bulmaya çalışmalıdır. Çevrimdışı oyun moduna ek olarak, aramızda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla bağlantıya izin verir. Mod sürümünde tüm ücretli ürünleri ücretsiz olarak alacaksınız. Aramızda MOD sürümleri, para harcamadan oyuncunuz için evcil hayvan alabileceğiniz bu kullanışlı özelliği sunmaktadır. Yukarıda belirtildiği gibi, bir tarafın sayısında ve gücünde bir çatışmayı önlemek için oda oluşturmanın da dikkatle düşünülmesi gerekir. Saatlerce eğlenecek ve birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Oyunu en iyi derecelendirmeler ve incelemelerle birlikte geliyor, bu yüzden bir ödül kazanan oyun. Şimdi bu oyun için gerçekten heyecanlıysanız, web sitemizden indirmek için indirme düğmesine tıklayın. Bunlar 0 $ arasında değişecek.

Among Us MOD APK

Bu oyun, oyuncuların karakterlerle özgürce oynamasına izin verecek

Astronotlar şüpheli davranışı tartışmak ve şüphelilerden kurtulmak için oy vermek için acil bir toplantı düzenleyebilirler. Bu mod sürümünün yazarı Axey.NE tarafı iyi ve kötülükleri temsil eder, bir kenara seçin ve ilk çalışmayı başlatın. İthalatçılar geri dönmelerine izin vermezler, aramızdaki o hikayeden doğdu. Oyuncunuzla bu zihin oyunu oynamak için uzay gemisinde olacaksınız. Daha önce, bu bir parti oyunudur. Uzay gemisi nihayet buraya gidecek mi yoksa sahtekarlar cezalandırılacak mı? Aramızda karakterlerle özgürce oynamanıza izin veriyor. Google Play veya AppStore'da incelemeleri okuyabilirsiniz, bunun için birçok yorum var. Uzay gemisinin mürettebatın uzaya sıkışmasına neden olan bir engel var. Bu, bu oyunda size basit kontroller verdikleri için herhangi bir zorluk olmadığı anlamına gelir.

Birçok oyuncu olduğu için oyuncular bu oyunda yalnız değil

Aslında, aralarımızın grafik kalitesi çok takdir edilmiyor. Oynamak istediğiniz karakteri seçin, bir sonraki adımda ne yapacağınızı bileceksiniz. beceriler veya diğer faktörler. Büyük olasılıkla, bu oyun oyuncuların aldatma, etkileşim kurma, araştırma ve sahtekar olma becerileri gösterdikleri birçok farklı platformda görünecektir. Benzer şekilde, mürettebat görevleri tamamlayabilir ve oyunun görsel efektleri olacaktır, böylece mürettebatların sahtekar olmadıklarını kanıtlayabilirler.
Daha sonra kaosa neden olmak ve mürettebatı bölmek için vandalizm yaratabilirler. Aramızda oyuncuların görevi yerine getirmesi için iki gruptan birinin rolünü oynamasına izin verir.Ahh'leri görev ve seviye tamamlamadan kullanabilirsiniz. ● İyi optimizasyon ● Üyelerle sohbet ● Oynamak için maç bulmak zaman alır ● İnternet bağlantısına ihtiyacınız var. Oyun hakkındaki deneyiminizi yorum kutusunda bizimle paylaşın. Yüzbüsündeki diğerlerini öldürmeye çalışmadan önce ayıklanmaları gerekecek. Ayrıca ABD oyunlarının premium özelliklerini ücretsiz olarak kullanamazsınız, bu da önce ödemeniz gerektiği anlamına gelir. Mürettebatınızda birçok oyuncu olacak ve bu oyunun tadını çıkarmak için onlarla işbirliği yapmanız gerekiyor. Oyunun eğlencesi esas olarak eğlenceyi ve heyecanı artırmak için oyuncular arasındaki etkileşimi vurgular. Oyuncular rastgele mürettebat ve sahtekar tarafına atanacak ve hedeflerini mutlak hassasiyetle tamamlayacaklar. Tam olarak, bu faktörler genellikle geçmeniz gereken bu oyunun oyununun zorluğunu belirleyecektir. Ancak, en havalı özellik hala arkadaşlarla oynamak. Sadece cinayetler gibi talihsiz olaylar astronotlar birkaçını ortaya çıkardığında.

Aramızda eğlenilecek ve arkadaşlarla oynanması gereken bir parti oyunu olabilir

Astronot fraksiyonu için, gemiyi başlatmak veya tüm sahtekârları kovalamak için görevleri tamamlayarak kazanın. Ek indirme konusunda sorun yaşıyorsanız:
Mod yüklemeden önce, lütfen Google Play'de “Aramızdaki” oyunu arayın ve yükleyin. , 5 saniye sonra indirmeyi bırakın, ardından mod yükleyin ve oyunu başlatın. Ancak en önemli şey, gerçekten şaşırtıcı görünen ve oyunculara daha fazla eğlence getiren destansı görsel efektler görmenizdir. 2020'de çekici ve hassas bir oyunla ısınan bir oyun aramızda. Sonuçta, bu zevk alınacak ve arkadaşlarınızla ve ailenizle oynanacak bir parti oyunudur. Dürüst olmak gerekirse, aramızda ilk serbest bırakılmasından 2 yıl sonra patladı. diğerleri hedeflerinizi gelmesini sağlamak.
Bu süre zarfında, herkes masumiyetlerini kanıtlamak, şüphelileri tanımlamak ve havayolunun sahtekarlarını kaldırmak için bilgi vermelidir. İnsanlar bu işlevlerden yararlanabilir, arkadaşlar ve düşmanlar arasında ayrım yapabilir veya anormal bir şekilde tespit edebilirler. Aynı zamanda, Crewmate sahtekârla aynı sayıya indirilirse, zafer şüphesiz bu oyundaki katilleri destekleyecektir. 99 ila 2 dolar.

Oyun inanılmaz sevimli ve oyun tarzı için iyi tasarlanmış

Güzel renklere ve detaylara sahiptir, bu da oynarken zayıf görünmediği anlamına gelir. Temel grafikler de oynarken her inç gösteren çözünürlük bakımından yüksektir. Zaten bu içeriğe küresel olarak birçok oyun var, ancak aramızda hala yaygın olarak tartışılan bir konu ve son zamanlarda internette sıcak bir trend. Oyunun iki farklı takımı var, mürettebat ve sahtekarlık ve her takımın misyonu farklıdır, bu da oyunu her geçen süre daha heyecan verici ve yoğun hale getirir. Aramızda mod, oyunculara karakter kostümleri de dahil olmak üzere haritalar, oyun ve içerik gibi ilginç içerikler verir.
Uzay gemisini başlatmalarına ve güvenli bir şekilde başlamalarına yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız, bu tam olarak doğru değildir. Oyun, oyuncuların bir görevde bir astronot mürettebatının üyesi olduğu benzersiz bir ortam sunacak. Mürettebatın aksine, itici güçler özel bir role sahiptir ve havayolu kilitinden atılmadan önce haritayı yok etmek veya tüm mürettebatları öldürmek gibi tam tersi bir hedefe sahiptir. Bu, mürettebat için görevlerin sayısını tamamlamak için ve sahtekar sabotaj eylemlerini gerçekleştirecek ve acil durum yükselene kadar bekleyecektir. Aramızdaki grafikler oyun tarzı için inanılmaz sevimli ve iyi tasarlanmıştır.
Çünkü kazanmak , yasayı anlamak sadece bir parçasıdır, hızlı bir şekilde akıl yürütmeniz, inancınızı doğru yere koymanız, hatta katilseniz insanları aldatmanız önemlidir. Dışarı çıkacaklar ve bu insanlarla güçlü harekete geçmeye hazır olacaklar. Aramızda aynı anda 10 oyuncuya kadar bir ekran oyunu ile. Git ve görevlerinizi tamamlamak için bunları kullanacak şeylere dokunun.
Vandalizm meydana geldiğinde, herhangi bir ceset bulunursa hasarı onarabilir veya rapor edebilirler. Daha önce Millers Hollow'un kurtadamlarını oynadıysanız, bu oyunun oyununa yabancı değilsiniz. İlk ve en popüler fraksiyon, amacını tüm görevleri tamamlamak ve sahtekâr tarafından toplanmadan önce oyunu bitirmek olan düzenli astronot olan mürettebattır. Aramızda arkadaşlarla oynandığında ve ekstra işlevleri etkinleştirildiğinde eğlenceli bir oyun var ve oyunculara her zaman düzenli olarak yeni içerik verir.Somethetes, yukarıdaki hedefi uygulamak her iki taraf için de uzun zaman alacaktır, bu yüzden oyunun başka bir gereksinimi de vardır.

HappyMod
İndirmek