Noodlecake Mod + APK 1.0.27 Sınırsız para

Noodlecake MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Noodlecake
Tür Action
geliştirici Noodlecake
Boyut 76.91 MB
En son sürüm 1.0.27
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-12-15

Noodlecake açıklaması

Mod Özellikleri:

Alto’nun Odyssey, ıssız çölde sonsuz bir maceradır

Bu oyunda, Sonsuz Sandhills üzerinde yukarı ve aşağı kaymak için karakterinizi kontrol edeceksiniz. Sahne artık sessiz değil ve dinamik, renkli doğal görünümüne geri dönüyor. Sadece bu değil, aynı zamanda yaramaz maymunların peşinde koşmanız ve güvenli bir şekilde kaçmanız gerekir. Oyuncular, diğer aksiyon oyunları kadar tereddüt etmek veya savaşmak zorunda kalmadan zorlukların üstesinden gelebilirler.Bu oyun heyecan verici savaşlar getirmez, ancak savaşlar yanı sıra başka eğlence getirir. Cazibe, puan veya param yok, sadece bu oyunda sonsuz macera var. Yavaşça kuma uçmadan önce. Her birinin benzersiz yetenekleri ve güçlü yanları vardır. Bu duşlardan ve kum fırtınalarından bahsetmiyor. Her seviye yeni görüşler, zorluklar ve engellerle birlikte gelir. Öte yandan, güvenli bir şekilde yaratılan tuzaklardan çıkmak için çok fazla beyin gücü harcamalısınız. Oyunculardan zor zorlukların üstesinden gelmek için doğal kararlılığı korumalarını istemek savaşlardan farklı değildir. Geleneksel oyun modu, kum kaydırmanızı, engelleri atlamanızı gerektirir ve elbette, bir deliğe düşerseniz veya slayttaki bir engele çarparsanız her şey biter. İlginç bir şekilde, fotoğraf modu çöl maceranız sırasında güzel görüntüler yakalamanıza yardımcı olacaktır.Alto's Odyssey, eğlence için harika bir aksiyon ve macera oyunu olarak kabul edilir.Adiz sadece dünya barışını korumak için savaşmak değil, bilmeniz gereken bilgileri almak için gizemleri araştırıyor. Tam bir karakter koleksiyonunuz olduğunda, seyahatiniz artık Alto ile sıkıcı değil ve aynı zamanda arkadaşlarla bir macera. Şarkılar bazen garip ve bazen tanıdık. Tüm karakter kontrolleri veya görevleri basit tek dokunuşla kontrol edilir. Her şeyin bir dokunuşla üstesinden gelmek, kazanmak için ayrılan süre içinde yapılmalıdır. Buna karşılık, tapınak şehirlerindeki lüks veya kum tepelerindeki veya kanyonlardaki gizemli tehlike… hepsi meydan okumada zorluk getiriyor ve oyuncunun zorlukların üstesinden gelebilmesini gerektiriyor.

Noodlecake MOD APK

Alto’nun Odyssey gibi barışçıl bir doğa eseri hayranlık uyandıracak

Burada, sonsuz kum tepeleri, kuşsong, huzurlu şafak ve sessiz bir gece sahnesi ile yalnızsınız. En iyi çerçeveyi almak için sıkıştırın, kaydırın, pan ve yakınlaştırın, ardından sosyal ağlarda paylaşın veya arkadaşlara gönderin. Bu karakterler şunları içerir: Sadece 2D grafik olmasına rağmen, getirdiği duygu, oynadığım 3D oyundan çok daha iyi. Hepsi dünyevi turuncu tonlarda ve çölü sembolize eden sıcak kahverengimsi-sarı tonlarda ifade edilir. Alto'nun Odyssey gibi huzurlu bir doğası, sonuna ya da zafere çabalamaya değil, hayranlık duymaya hak kazanıyor. Özellikle, hem resim modunda hem de gevşeme modunda, eşsiz şeyler vardır. Beni rahatsız etmeyi hiç bırakmadım, ama neden derinlerde bilmiyorum, çok huzurlu hissediyorum. Bu geniş çölde yaşadığımız her yer farklı bir duygu ile işaretlenir. Ve sonuna ulaşmak neredeyse imkansızdır (aksi takdirde sonsuz koşu oyunu olarak adlandırılmaz). Görevlerde misyonlara ev sahipliği yapan çeşittir-Alto's Odyssey'de görünen çeşitli ortamlara sahip eko-bölgeler. Alto'nun Odyssey'sinde, doğanın neden olduğu fırtınaların tehlikeli olduğu ve sizi ciddi şekilde etkilediği söylenebilir. Gün batımı gökyüzü çok romantik, geceleri manzara bizi sessiz tefekkürle batırıyor. Alto'nun Odyssey'in geniş ama aynı derecede tehlikeli boyutlarında bir macera yolculuğunda Alto olarak oynayacaksınız. Geniş çöllerin veya dev kum tepelerinin tuzaklarının üstesinden gelin, kürek, akarsulardan geçin ve cömert şehirleri keşfedin. Gizemleri keşfetmek, farklı ortamlardaki, su, topraktaki zorlukların üstesinden gelmelisiniz ve şimdi görev havada uygundur.

Noodlecake MOD APK

Oyuncular, birçok özel oyun moduyla Alto’nun Odyssey'deki bitmeyen macerasını deneyimleyecek

Puan kazanmak için atlayın, madeni para toplamak, engelleri aşmak ve paraları toplamak için düşmanları aşmak için uzun kum boyunca kaymak. Bu oyun, özellikle benzer sonsuz koşu oyunları oynayanlar için oldukça gelenekseldir. Bu küçük zevk de yolculuğu daha şiirsel hale getiriyor. Yolculuk ve biriken para miktarı boyunca, yavaş yavaş yeni karakterlerin kilidini açacaksınız. Sesler bazen acele ediyor ve bazen nazik. İşlem de basit: karakterin doğru zamanda çalıştırılması, atlaması, fırlatması ve yükselmesi için ekrana dokunmak ve sürüklemek. Ve her şeyden önce, benim gibi, bu muhteşem doğanın ortasında çok küçük hissedeceksiniz. Gökyüzü veya sıcak hava balonu gibi her alan benzersiz gizemler getirecek, hiçbir şeyi kaçırmayacak… Geniş ortamın, vahşi doğada bir macera olduğu bir macera yolculuğuna çıkacaksınız. Ne kadar büyük ya da güzel doğa olursa olsun, büyük ölçekli kum fırtınaları üretmesi engellenemez. Her moddaki her seviyede, birçok farklı zorluğu üstlenmeniz gerekecektir.

Noodlecake MOD APK

Alto’nun Odyssey'i oynamak zor değil

Sadece koşmak ve etrafındaki görkemli ve yatıştırıcı manzaranın tadını çıkarmalısınız. Bu özellik çok komik, değil mi? Aynı zamanda diğer sonsuz koşu oyunlarına kıyasla farklı bir nokta. Oyunda, 6 farklı karakter tasarımından birini seçebileceksiniz. Sabah açık mavi gökyüzü ile enerji dolu. Bu size gerçekten zarar verir ve gömülü gizemleri arar. Bu oyunda Alto'ya ve maceranıza diğer özel karakterlerle eşlik edeceksiniz. Bu tür seslerde, kriketleri, kuşların şarkı söylediğini ve yeşil vahalardaki mırıldanan akarsuları duyabiliyoruz… her şey 2D resmi bir rüyadan daha gerçekçi ve daha romantik hale getiriyor. Çok uzağa gitmek istiyorsan. Oyunu oynarken demiyorum, ama oyunun tadını çıkarmak istiyorum. Uzun gömülü vakalar hakkında gizemli bilgiler almak için kendinizi riske atmalısınız. Her karakterin farklı güç özellikleri vardır ve sahip oldukları eşyalar aynı değildir. Zen modu için kesinlikle hiçbir puanlama sistemi, düşme sayısı, madeni para veya yükseltme yoktur. Sadece bu değil, efsanede olduğu gibi sellerle yüzleşmek de kaçınılmazdır. Ancak bu karakterleri tam olarak toplamak için oyuncu, hepsinin kilidini açmak için birçok zorluğun üstesinden gelmelidir.

HappyMod
İndirmek