Akinator VIP Mod + APK 8.5.23 Sınırsız para

Akinator VIP MOD APK Icon
3.2
Uygulama ismi Akinator VIP
Tür Entertainment
geliştirici Elokence
Boyut 39.41 MB
En son sürüm 8.5.23
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-11-19

Akinator VIP açıklaması

Mod Özellikleri:

Akinator VIP, ana karakteri akıllı cin olarak alarak son derece eğlenceli bir oyundur

Yani, sorular ve görüntüler bu konular etrafında dönecektir. Özel başarılar kazanırken bu ödüller size verilecektir. Bu son derece eğlenceli bir oyun, ana karakteri akıllı cin olarak alıyor. Elbette, çizgi film karaktimiz akıllı, ancak daha akıllı olduğunuzu gösterin. Kazanırsanız, o zaman parlak bir insan olmalısınız ve düşüncenizde altın masasını mantıkla yönlendireceksiniz. Ekran, bir bilgi sayacı görebilirsiniz. GA (oyun içi para birimi) kazanacaksınız, böylece bunları satın alabilirsiniz. Bu, kazanırsak AKI Turnuvası Altın Tablosunda listelenmemize yardımcı olacaktır. Becerilerinizi ve mantıklı düşüncelerinizi nasıl kullanacağınızı biliyorsanız, mükemmelliğiniz doğru yerde olacaktır. Birçok soru sorarak ve değerli ödüller vererek bize sihir ekleyin. Bu cevaplarınıza bağlıdır. Birkaç rastgele soru paterni bulur ve cevapladığınızda, yeni ilgili soruları formüle etmek için sizden bilgi alacaktır. Ancak, çocuğunuzun bu oyunu çocuk modu etkinken oynamasına izin verebilirsiniz. Yanıtlamada mükemmel, son derece eğlenceli bir oyunla birlikte, oyun bize en ilginç ve eşsiz deneyimleri getirmeyi vaat ediyor. Her seviye büyük değerli bir ödüle karşılık gelecektir.
Adı Akinator'a bağlıdır - oyuncunun sağladığı verilere dayalı olarak karakteri tahmin etme oyunu. Asinator sanal bir karakterdir.Akor, varsayılan olarak, Akinator bir giyer. Mavi takım elbise. Bu çocukluk anılarıyla ilişkili bir karakter ve hepimiz bu karakterin güçlü cazibesini biliyoruz. Oyunun gittikçe daha fazla yeni puanı var, bu yüzden modern oyun seçerek oyunculardan büyük kalpler kazandı. Oyun gereksinimlerinin seviyesine bağlı olarak, oyuncu karakteri rastgele soyulacak ve cin için önerilerde bulunacak ve çizgi film karakterinin düşüncelerini rahatsız edecek.

Akinator VIP MOD APK

Sıkıcı zamanlarda eğlendirmek için bir araç arıyorsanız bu eğlenceli oyunu kaçırmayın

Tabii ki, bu sorular genellikle gerçek dünyada belirli bir karaktere yöneliktir. Yani, ne kadar çok oynarsanız, oyun o kadar iyi performans gösterir ve daha hızlı, daha doğru tahminler. Buna karşılık, oyuncular zorluklara katılacaklar. AKI Gold Board'un prestijli ödülünü kazanarak büyük miktarda para toplayacağız. Cin'e aksesuar eklemek, onu heyecanlandıracak ve çalışmayı unutacak, cinleri rahatsız etmek için. Artık web sitemizden Akinator VIP Mod'u ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Sıkıcı zamanlarda eğlendirmek için bir araç arıyorsanız bu eğlenceli oyunu kaçırmayın. Genie'imizi denemeye cesaret etmek için şimdi benzersiz temaları seçelim. Oyun hem eğlenceli hem de son derece eğitici, böylece değerli dersler çiziyor ve daha yararlı bilgiler öğreniyor.
Akinator Djinn'e çok benziyor. Bu nedenle, seviyeler genellikle bir kişi yerine bir hayvanın görüntüsü ile daha uzun sürer ve biter. Örneğin, Aborijin, Dracula, Hip Hop, Şövalye, Diver vb. Genie yavaş yavaş giderek daha fazla bilgi öğreniyor ve bununla uğraşmanız gerekecek. Bu para, geride daha fazla oyun almanıza, kalan kapıların kilidini açmanıza ve daha değerli hesaplar oluşturmanıza yardımcı olur.

Akinator VIP MOD APK

En üst sırada rekabet etmek için tahtadaki diğer oyunculara meydan okumaya çalışın

Ama Djinn'in yanı sıra başka bir cin daha var, Akinator. Bu ödülleri siyah, gümüş, platin, bronz, altın ve standart içeren AKI Ödülleri'nde kontrol edebilirsiniz. Genie'yi biliyor musunuz? Sizce Genin kurgusal mı yoksa gerçek bir karakter mi? Bu soruları cevaplamak için hemen deneyin. Her günün 5 gizemli karakterine benzersiz bir dizi zorluk bulmak için görün. Onları, analiz etmeye başlayın ve tasvir etmeye çalıştığınız karakter hakkında tahminler yapmaya başlayın. Ancak sorun şu ki, dağınık, tutarsız bir şekilde yanıt verirseniz saat yüklenebilir veya bilgi kaybedebilir. Akinator'da oyuncuların kendi hesaplarını oluşturmasına izin verilecek ve tüm bilgileriniz gizli tutulacak ve açıklanmayacak. Genie zorluklarımız, görüntü ve karakter teması etrafında dönen zorluklardır. Kostümler ve şapkalar fiyatlandırılır. Genie kendinizden daha fazlasını öğrenmeden önce sahip olmanız gereken bilgi daha fazladır. Tahtadaki diğer oyunculara en üst sırada rekabet etmek için meydan okumanıza izin verilir. Sadece benzersiz bir oyuna sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli özellikler de doğru bir artıdır.

Akinator VIP MOD APK

Birçok değerli ders öğrenmek için oyunda elinizden gelenin en iyisini yapın

Çocukluğum, cinlerin hikayesini birçok kez okudu - dilek ve mucizevi sihir verme yeteneği olan biri. Saat tamamen yüklendiğinde, seviye bitecek ve Akinator cevaplar. Yapay zeka teknolojisi, daha spesifik olarak makine öğrenimi üzerine inşa edilmiştir. Akinator'da, cinlere meydan okur ve meydan okuması tamamen zor olan bulmacalar bulacaksınız. Genie'nin ne düşündüğünüzü bilmesine izin vermeyin, ancak karakterin düşüncelerini zıt yönde rahatsız etmeyin. Gerçekçi görüntüler, canlı sesle birleştirilmiş keskin ve yüksek kaliteli grafikler, oyunu daha ilginç ve benzersiz hale getirdi.
Yapın Djinn cinini biliyor musun? Sihirli lambanın koruyucusu, Aladdin hikayesinin kahramanı ve Pers'in Bin ve Bir Gecesi'ndeki sihirli lamba. Birçok değerli ders öğrenmek için oyunda elinizden gelenin en iyisini yapın. Genin zekası, karakterin de bu karakterin takdire şayan noktalarından biri olup olmadığını hızlıca bilme yeteneği. Akinator, karakterler ve filmler hakkında birçok ilginç bilgi öğrenmemize yardımcı olur, çünkü unuttuğumuz zamanlar vardır ve yardım aldıktan sonra çok şey hatırlarız.

Akinator VIP büyük ölçekte büyüyor ve oyuncuların daha fazla hesap oluşturmasına izin veriyor

Sorular soracak, ona beş seçenekten biriyle cevap vereceksiniz: muhtemelen, muhtemelen değil, bilmiyorum ve Hayır. Okuması kolaydır, bu nedenle gençler de dahil olmak üzere herkes için Akinator VIP modunun geliştirildiği söylenebilir. Filtre uygunsuz içeriği kaldıracaktır. Bu ilginç oyunu fethedebilmek için bir hesap oluşturur musunuz? Oyun büyük ölçekte büyüyor ve sayı olarak sınırlı olmayan daha fazla hesap oluşturmamızı sağlıyor.

HappyMod
İndirmek