AdGuard VPN — private proxy Mod + APK 2.2.36 Kilitli

AdGuard VPN — private proxy MOD APK Icon
3.0
Uygulama ismi AdGuard VPN — private proxy
Tür Tools
geliştirici Adguard Software Limited
Boyut 27.79 MB
En son sürüm 2.2.36
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2022-11-08

AdGuard VPN — private proxy açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu uygulamanın iki değerli özelliği var: VPN Bilgi Aktarım Protokolü ve Adblockin

Bugün, İnternet her yerde bulundukça, alışveriş merkezlerinden, okullardan, ofislerden marketlere kadar her yere sıcak noktalar kuruluyor. Uygulama çalışır durumda olduktan sonra IP adresi gizlenir; Kimse izinizi yeni ziyaret ettiğiniz web sitelerinde bulamayacak, bu da en iyi şey. Kullanıcının, listelenen adları tıklayıp bunları istisnalar bölümüne taşıyarak karar vermesi gerekir. Her zaman, her yerde bir destek santrali ile teknik sorunlar en hızlı şekilde gözden geçirilecektir. Adguard VPN, rakiplerine kıyasla iki değerli özelliğe sahiptir: VPN Bilgi Aktarım Protokolü ve Adblocking. Adguard VPN, herhangi bir sınırlama ve kısıtlama olmadan kullanabileceğiniz birçok harika özelliğe sahiptir. Destekleyici bir uygulama olduğunda bilgi kaynaklarının bağlanması daha hızlı olacaktır.

AdGuard VPN — private proxy MOD APK

Bu uygulama internette çok iyi bilinen bir uygulamadır

Bilgisayar korsanları veya kötü adamlar bilgiyi tespit edemez, saldıramaz veya çalamaz. VPN bir kez daha faydalıdır, kullanıcının gerçek IP adresini bariyeri atlamak için gizlediğinden, Adguard VPN MOD APK'yı yükledikten sonra, uygulamanın hizmetini tamamen ücretsiz olarak kaydetmek ve kullanmak için herhangi bir e -postayı kullanın. Adguard VPN arayüzünde, Katılmak istemediğiniz web siteleri için özel bir liste oluşturmanızı sağlayan sanal bir anahtar olacaktır. 1.Premium Kilidi açıldı: Premium özellikler ve bölgeler kilidi açıldı.Adguard VPN, internette çok iyi bilinen bir uygulamadır. Sunucularla sadece saniyeler içinde kolayca bağlanabilirsiniz. Örneğin, Çin Facebook, Viet Nam Block 18+ içeriğini engelliyor. Mobil cihazlar için bir VPN uygulaması bulmak zor değil.So, bu makale aracılığıyla, Adguard VPN'nin neler yapabileceğine daha iyi bir bakışınız oldu. Adguard VPN, uzun ömür ve trend güncellemelerle güvenilmeyi ve seçilmeyi hak eder.

AdGuard VPN — private proxy MOD APK

Bu uygulama, güvenilir bir güvenlik katmanı sağlarken cihazdaki kullanıcı etkinliğini optimize eder

Ağda özel bir tünel oluşturarak Adguard VPN, bağlantıyı yaparken kullanıcının IP adresini gizler. Kişisel verileri üçüncü taraflardan gizli tutarken rahatsız olmayacaksınız. Bildiğiniz gibi, Adguard VPN'nin sadece hızlı ve güvenli olduğu için milyonlarca kullanıcı var. Adguard VPN'nin piyasaya istikrarı ve uzun vadeli bağlanması kullanıcıların tanıması gereken bir şeydir. Bunca yıldan sonra, hala kötü niyetli reklamları engelleyen ve cihazları her yerden koruyan bir savunma katmanı. Bu nedenle, birisi paketi yakalamak ve şanzımanı kesmek istiyorsa büyük bir zorluk olacaktır. Adguard VPN, kullanıcının aygıt belleğindeki çerezleri, geçmişi veya verileri okumaya çalışan tüm dosyaları önler. Dünyada bu harika VPN FIR kullanan milyonlarca kullanıcı var. WeatherPro ApkblackMart Apkaugustro VPN ApkGame Booster ApkadGuard VPN, güvenilir bir güvenlik katmanı sağlarken cihazdaki kullanıcı etkinliğini optimize eder.

AdGuard VPN — private proxy MOD APK

HappyMod
İndirmek